• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 0

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥29

ارتش ایران پایگاه‌های حساس امریکا در عربستان و کویت را هدف حمله پهپادی قرار داد

  • کد خبر : 88471
  • 17 حمل 1405 - 21:28
ارتش ایران پایگاه‌های حساس امریکا در عربستان و کویت را هدف حمله پهپادی قرار داد
ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که در واکنش به حملات اخیر، مجموعه‌ای از عملیات‌های هدفمند پهپادی علیه مواضع نظامی مرتبط با ایالات متحده در عربستان سعودی و کویت انجام داده است. پایگاه الخرج و کمپ العدیری از جمله اهداف این حملات بوده‌اند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، بر اساس بیانیه رسمی منتشرشده از سوی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروهای ایرانی در یک عملیات «دقیق و برنامه‌ریزی‌شده»، پایگاه هوایی شهزاده سلطان در منطقه الخرج عربستان و کمپ العدیری در شمال کویت را با پهپادهای انهدامی، از جمله پهپاد «آرش ۲»، هدف قرار داده‌اند. این حملات، به گفته ارتش ایران، با هدف کاهش ظرفیت‌های عملیاتی امریکا در منطقه انجام شده است.

در اطلاعیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به نقش راهبردی پایگاه الخرج اشاره شده است؛ این پایگاه به دلیل استقرار هواپیماهای هشدار زودهنگام بوئینگ E-3 سنتری و پهپادهای ام‌کیو-۹ ریپر، یکی از مراکز اصلی پایش و هدایت عملیات‌های نظامی امریکا در منطقه محسوب می‌شود. همچنین حضور هواپیماهای سوخت‌رسان، توان عملیاتی این پایگاه را در حمایت از عملیات‌ها افزایش داده است.

کمپ العدیری نیز به دلیل استقرار نیروهای ویژه و یگان‌های بالگردی، از جمله واحد مشهور نایت استالکرز، در عملیات‌های اخیر امریکا نقش داشته است. این یگان، پس از شکست عملیات پنجه عقاب شکل گرفته و به عنوان یکی از واحدهای کلیدی عملیات‌های ویژه ارتش امریکا شناخته می‌شود.

ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای خود در حوزه‌های زمینی، هوایی و دریایی اعلام کرده است که هرگونه تهدید علیه امنیت کشور را پاسخ خواهد داد.

تحلیلگران بین‌المللی در اندیشکده‌هایی مانند مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک بر این باورند که افزایش حملات پهپادی، نشانه‌ای از تغییر ماهیت درگیری‌ها به سمت جنگ‌های نامتقارن و نقش فزاینده فناوری‌های بدون سرنشین در معادلات امنیتی خاورمیانه است.

این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که تنش‌های نظامی در منطقه همچنان افزایش یافته و نگرانی‌ها درباره گسترش دامنه درگیری‌ها و تأثیر آن بر امنیت منطقه‌ای و جهانی شدت گرفته است.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=88471

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.