• امروز : پنج شنبه, ۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 1 October - 2026
کل 11765 امروز 1

اخبار ویژه

مقام آمریکایی: ایران آمریکا را مجبور به خروج از عراق کرده است آتش‌ سوزی گسترده در گمرک اسلام‌قلعه: آتش‌ نشانان ایرانی وارد افغانستان شدند مهاجرین دارای کد اختصاصی ۱۲ رقمی در ایران به سامانه کاتب دسترسی می‌یابند خط لوله تاپی به هرات و شهرک صنعتی این ولایت منتقل می‌شود معاون سفارت ایران بر گسترش همکاری‌های فرهنگی و ترانزیتی با افغانستان تأکید کرد ادعای مجیب‌الرحمن رحیمی: پاکستان از گروه‌های مسلح مخالف طالبان حمایت می‌کند نورالله نوری: طالبان آماده گفت‌وگو با مخالفان است جبهه آزادی: طالبان مواضع ما در زیباک بدخشان را هدف قرار دادند دانشجویان تکنالوژی طبی دانشگاه خاتم‌النبیین در بلاتکلیفی ادامه تحصیل والی هرات خواستار رسیدگی به مشکلات مهاجران افغانستانی در ایران شد پزشکیان: افغانستان و همسایه‌های ایران منافع خود را در روابط منطقه‌ای دنبال می‌کنند آمریکا فعالیت کمپ سیلیه قطر برای پناهجویان افغان را برای ۹ ماه دیگر تمدید کرد طرح ساخت تأسیسات نفت و گاز در اسلام‌قلعه هرات تأیید شد افغانستان خواستار افزایش واردات برق از تاجکستان شد تفاوت چشمگیر کمک‌های نقدی به بازگشت‌کنندگان از ایران و پاکستان

♥16

باشگاه استقلال: خبر خواهرخواندگی با باشگاه ابومسلم افغانستان نادرست است

  • کد خبر : 95527
  • 14 اسد 1405 - 13:04
باشگاه استقلال: خبر خواهرخواندگی با باشگاه ابومسلم افغانستان نادرست است
مدیر آکادمی استقلال می‌گوید خبر خواهرخواندگی با باشگاه ابومسلم افغانستان نادرست است و همکاری دو طرف تنها در حد یک دیدار دوستانه و صدور مجوز مدرسه فوتبال بوده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر ناصر فریادشیران، مدیر آکادمی باشگاه استقلال، با رد خبر خواهرخواندگی این باشگاه با ابومسلم افغانستان گفته است همکاری میان دو طرف تنها شامل برگزاری یک بازی دوستانه و اعطای مجوز مدرسه فوتبال استقلال در افغانستان بوده است. او توضیح داده که این دیدار به درخواست علی نظرزاده، سرمربی ابومسلم، هماهنگ شده و تیم امید استقلال در آخرین روز اردوی دماوند به میدان رفته است. به گفته او، بازی با کیفیت خوبی برگزار شده و با نتیجه مساوی پایان یافته است.

فریادشیران افزوده است که پس از بازی، به رسم ادب و با توجه به روابط فرهنگی و زبانی میان دو کشور، جلسه‌ای برگزار شده و در آن مجوز مدرسه فوتبال استقلال طی حکمی به مدیرعامل باشگاه ابومسلم افغانستان سپرده شده است. او تأکید کرده که «نه خواهرخواندگی داشتیم و نه اتفاق خاصی افتاده است.»

مدیر آکادمی استقلال گفته است برای اعطای مجوز مدرسه فوتبال، فراخوان عمومی اعلام شده و حدود ۳۰۰ درخواست دریافت شده است. به گفته او، این روند در سراسر کشور شور و نشاط ایجاد کرده و مجوزها به‌صورت گسترده در حال توزیع است. او تأکید کرده که مجوز اعطاشده به باشگاه ابومسلم نیز در همین چارچوب بوده و هیچ رابطه ویژه‌ای میان دو باشگاه وجود ندارد.

فریادشیران در بخش دیگری از سخنانش درباره فعالیت‌های آکادمی استقلال گفته است که برای نخستین‌بار در رده نوباوگان (۸ تا ۱۳ سال) فراخوان استعدادیابی داده شده و کارهای علمی در بخش تغذیه، روان‌شناسی، آسیب‌شناسی و فیزیوتراپی در حال انجام است. او از برنامه ایجاد یونیت دندان‌پزشکی برای معاینه رایگان بازیکنان خبر داده و گفته است که حتی خدماتی مانند عصب‌کشی و پرکردن دندان نیز برای رده‌های پایه انجام می‌شود. همچنین قرار است برای نونهالان و نوباوگان، مسواک رایگان توزیع شود.

 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=95527

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.