• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥8

شورای علمای شیعه افغانستان بر برگزاری باشکوه، امن و وحدت‌آفرین مراسم محرم و عاشورا تأکید کرد

  • کد خبر : 92127
  • 25 جوزا 1405 - 23:26
شورای علمای شیعه افغانستان بر برگزاری باشکوه، امن و وحدت‌آفرین مراسم محرم و عاشورا تأکید کرد
شورای علمای شیعه افغانستان با صدور پیامی به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) و یارانش، بر برگزاری باشکوه مراسم محرم و عاشورا، حفظ وحدت اسلامی و همکاری برای تأمین امنیت عزاداران تأکید کرد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، شورای علمای شیعه افغانستان با انتشار پیامی به مناسبت فرارسیدن ماه محرم، ایام حزن و اندوه شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان را به عموم مسلمانان، به‌ویژه مردم مؤمن و عزادار افغانستان، تسلیت گفت.

در این پیام آمده است که نهضت عاشورا نماد عزت، آزادی، عدالت‌خواهی، امر به معروف و نهی از منکر و ایستادگی در برابر ظلم و فساد است. این شورا تأکید کرده است که قیام حضرت امام حسین (ع) تنها یک رویداد تاریخی نیست، بلکه چراغ راه آزادگان جهان و الهام‌بخش ملت‌های ستمدیده در طول تاریخ به شمار می‌رود.

شورای علمای شیعه افغانستان از تمامی مؤمنان، هیئت‌های مذهبی و برگزارکنندگان مراسم عزاداری خواسته است همانند سال‌های گذشته، آیین‌های سوگواری محرم و عاشورا را با شور و شعور حسینی و بدون محدودیت برگزار کنند.

در این پیام همچنین از خطیبان، واعظان و مداحان درخواست شده است تا نسل جوان را با اهداف و پیام‌های اصیل عاشورا، از جمله عدالت‌خواهی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، مبارزه با ظلم و دفاع از ارزش‌های اسلامی آشنا سازند و از طرح مطالبی که موجب اختلاف و تفرقه میان مسلمانان شود، خودداری کنند.

شورای علمای شیعه افغانستان در ادامه از مسئولان هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری خواسته است برای تأمین امنیت مراسم، همکاری همه‌جانبه‌ای با نیروهای امنیتی داشته باشند تا مجالس عزاداری در فضایی امن، آرام و منظم برگزار شود.

این شورا همچنین از مسئولان امنیتی کشور خواسته است زمینه برگزاری باشکوه و مصون مراسم محرم و عاشورا را فراهم کرده و حقوق دینی و مذهبی تمامی شهروندان را مورد توجه قرار دهند.

در بخش دیگری از این پیام، از خیرین و نذرکنندگان درخواست شده است هنگام توزیع نذورات و کمک‌های خیرخواهانه، خانواده‌های نیازمند، اقشار آسیب‌پذیر و به‌ویژه مهاجران را بیش از پیش مدنظر قرار دهند.

شورای علمای شیعه افغانستان در پایان با دعا برای عزت، وحدت و سربلندی افغانستان، از خداوند متعال خواست مردم این کشور را از آفات تبعیض، تفرقه، خشونت و ناامنی مصون نگه داشته و همگان را از پیروان راستین مکتب امام حسین (ع) قرار دهد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=92127

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.