• امروز : پنج شنبه, ۱۶ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل 11910 امروز 0

اخبار ویژه

وزیر اطلاعات طالبان: افغان‌ها به عدالت دادگاه کیفری بین‌المللی باور ندارند جبهه آزادی از کشته‌ شدن سه عضو طالبان در کاپیسا خبر داد ادامه تخلیه اجباری خانه‌ها در شهرک امید سبز کابل توسط طالبان پزشکیان و پوتین بر تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و مسکو تأکید کردند کابلوف: روسیه برای میانجی‌گری میان طالبان و پاکستان آماده است متقی و نماینده وزارت خارجه ایران درباره گسترش همکاری‌های کابل و تهران گفت‌وگو کردند هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد

♥7

عملیات بزرگ نیروی دریایی سپاه ایران در موج ۸۸: ضربات مهلک به اهداف امریکایی و صهیونیستی در خلیج فارس

  • کد خبر : 88329
  • 11 حمل 1405 - 13:43
عملیات بزرگ نیروی دریایی سپاه ایران در موج ۸۸: ضربات مهلک به اهداف امریکایی و صهیونیستی در خلیج فارس
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که رزمندگان غیور نیروی دریایی سپاه در موج ۸۸ عملیات «وعده صادق» با رمز مبارک "یافاطمه الزهرا (س)"، ضربات مهلکی به اهداف تروریستی امریکایی و صهیونیستی در آب‌های خلیج فارس و سواحل امارات وارد کردند. این عملیات ترکیبی با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادهای انهدامی انجام شد و تنگه هرمز تحت کنترل کامل نیروهای سپاه قرار دارد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، سحرگاه امروز، رزمندگان نیروی دریایی سپاه جمهوری اسلامی ایران طی عملیات موج ۸۸، با رمز مبارک “یافاطمه الزهرا (س)” و حملات سنگین، اهدافی از نیروهای تروریستی امریکایی و صهیونیستی را مورد هدف قرار دادند.

در نخستین مرحله، یک کشتی کانتینری متعلق به رژیم صهیونیستی به نام Express Halfong در آب‌های میانی خلیج فارس، با موشک‌های بالستیک نیروی دریایی سپاه هدف قرار گرفت و آسیب جدی دید.

در مرحله دوم، محل تجمع تفنگداران امریکایی در سواحل امارات که خارج از پایگاه‌های نظامی و در مناطق پوششی مخفی شده بودند، توسط پهپادهای انهدامی سپاه مورد اصابت دقیق قرار گرفت.

سامانه ضد پهپادی (HAWG) ناوگان پنجم امریکا که در اطراف فرودگاه منامه بحرین مستقر بود، نیز با پهپادهای انهدامی منهدم شد.

دو رادار هشدار اولیه هوایی در پایگاه تروریست‌های امریکایی جابر الاحمد با دقت مورد هدف قرار گرفت و از کار افتاد.

سپاه پاسداران اعلام کرد که تنگه هرمز به‌طور کامل تحت کنترل رزمندگان نیروی دریایی سپاه است و کوچک‌ترین تحرک دشمنان، زیر ضربات موشک‌ها و پهپادها قرار خواهد گرفت. این عملیات همچنان ادامه دارد.

در انتها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، دست‌آوردهای این عملیات بزرگ را به روح بلند فرمانده شهید دریابان علیرضا تنگسیری و دیگر شهدای نیروی دریایی تقدیم کردند. همچنین نیروی دریایی سپاه تاکید کرده است که راه این سردار شهید با قوت و استحکام ادامه دارد و فرماندهی او همچنان در کنار نیروها احساس می‌شود.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=88329

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.