• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11682 امروز 11

اخبار ویژه

طالبان: نزدیک به ۱۸.۳ میلیون تذکره الکترونیکی در افغانستان توزیع شده است رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند

♥5

نمایندگی افغانستان در ژنو: جامعه جهانی نباید از نقض حقوق بشر توسط طالبان چشم‌پوشی کند

  • کد خبر : 92094
  • 25 جوزا 1405 - 10:29
نمایندگی افغانستان در ژنو: جامعه جهانی نباید از نقض حقوق بشر توسط طالبان چشم‌پوشی کند
نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد در ژنو هم‌زمان با آغاز شصت‌ودومین نشست شورای حقوق بشر، از جامعه جهانی خواست فشارها برای پاسخگو ساختن طالبان در قبال نقض حقوق بشر را ادامه دهد. این نمایندگی تأکید کرد که هیأت افغانستان با هدف انعکاس صدای زنان و دخترانی که از حقوق اساسی خود محروم شده‌اند، در این نشست حضور یافته است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، نمایندگی افغانستان در دفتر سازمان ملل متحد در ژنو با استقبال از آغاز شصت‌ودومین نشست شورای حقوق بشر، این رویداد را فرصتی مهم برای بررسی وضعیت رو به وخامت حقوق بشر در افغانستان عنوان کرد.

این نمایندگی روز یکشنبه، ۲۴ جوزا، با نشر اعلامیه‌ای رسمی اعلام کرد که هیأت افغانستان در این نشست با مأموریت بازتاب صدای زنانی شرکت می‌کند که در نتیجه محدودیت‌های وضع‌شده از سوی طالبان از حقوق بنیادین خود محروم شده‌اند.

بر بنیاد این اعلامیه، نشست شصت‌ودوم شورای حقوق بشر از ۱۵ جون تا ۷ جولای در شهر ژنو برگزار می‌شود و هیأت افغانستان تلاش خواهد کرد نگرانی‌های شهروندانی را مطرح سازد که طی نزدیک به دو سال گذشته از حق آموزش، اشتغال، مشارکت اجتماعی و سایر حقوق اساسی محروم شده‌اند.

نمایندگی افغانستان تأکید کرده است که محرومیت دختران از آموزش متوسطه و عالی، محدودیت‌های گسترده بر فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی زنان، افزایش خشونت‌های مبتنی بر جنسیت، قاچاق انسان و مشکلات گسترده مهاجران و بی‌جاشدگان داخلی از مهم‌ترین موارد نقض حقوق بشر در افغانستان به شمار می‌رود.

در این اعلامیه همچنین آمده است که در حاشیه نشست شورای حقوق بشر، چندین برنامه و نشست تخصصی برگزار خواهد شد که محور اصلی آن‌ها بررسی راه‌های دستیابی به عدالت برای زنان افغانستان، پیامدهای ممنوعیت آموزش دختران بر افزایش ازدواج کودکان و راهکارهای توسعه فرصت‌های آموزشی برای زنان و دختران خواهد بود.

شورای حقوق بشر سازمان ملل در این دور از نشست‌ها علاوه بر بررسی وضعیت افغانستان، گزارش‌های گزارشگران ویژه درباره موضوعاتی از جمله حق آموزش، آزادی بیان، اعدام‌های خودسرانه، فقر شدید، تغییرات اقلیمی، حق تجمعات مسالمت‌آمیز، وضعیت آوارگان داخلی و مبارزه با قاچاق انسان را نیز مورد ارزیابی قرار خواهد داد.

نمایندگی افغانستان در پایان این اعلامیه تصریح کرده است که حقوق زنان و دختران افغانستان «نه قابل معامله است، نه قابل تعویق و نه قابل فراموشی» و جامعه جهانی باید تلاش‌های خود را برای پاسخگو ساختن طالبان در قبال نقض این حقوق ادامه دهد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=92094

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.