• امروز : پنج شنبه, ۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 1 October - 2026
کل 11785 امروز 21

اخبار ویژه

سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه مهار شد؛ ۱۶ موتر باربری سوخت

♥57

آمادگی مسؤلان برای ورود مهاجران از پاکستان

  • کد خبر : 56721
  • 28 حمل 1403 - 2:05
آمادگی مسؤلان برای ورود مهاجران از پاکستان

مسوولان در اردوگاه موقت مهاجران در تورخم گفته‌اند که برای بازگشت دور دوم مهاجران از پاکستان آمادگی‌هایی را روی دست گرفته‌اند. این در حالی‌ست که پاکستان روز دوشنبه، پانزدهم اپریل را برای برنامه دوم اخراج مهاجران افغان از آن کشور ضرب‌الاجل تعیین کرده است. حمدالله معاون اردوگاه موقت مهاجران افغان در تورخم  گفت: «تا سی […]

مسوولان در اردوگاه موقت مهاجران در تورخم گفته‌اند که برای بازگشت دور دوم مهاجران از پاکستان آمادگی‌هایی را روی دست گرفته‌اند.

این در حالی‌ست که پاکستان روز دوشنبه، پانزدهم اپریل را برای برنامه دوم اخراج مهاجران افغان از آن کشور ضرب‌الاجل تعیین کرده است.

حمدالله معاون اردوگاه موقت مهاجران افغان در تورخم  گفت: «تا سی خانواده روز گذشته آمدند و ما تصمیم خوبی برای آنان گرفتیم. آنان در این‌جا ثبت و بایومتریک می‌شوند و با موترهای حکومتی تا محل‌های شان برده می‌شوند. ما در خدمات مهاجران هستیم.»

در همین حال شماری از مهاجران افغان که به تازگی از پاکستان برگشته‌اند، از رفتار حکومت آن کشور که آن را «غیرقانونی» می‌خوانند شکایت دارند.

جمشید ۳۵ سال گفته است که پولیس پاکستان آنان را اذیت کرده و در نیمه شب ناگزیر به حرکت به‌سوی افغانستان کرده است. او در این باره بیشتر افزود: «من ۲۵ سال را در پاکستان سپری کردم و حالا وضعیت در آن‌جا بسیار خراب است. گرفتاری و بازداشت خیلی زیاد است، من نخواستم که به زندان بروم و زندگی کودک‌ام خراب شود، از همین خاطر به وطن آمدم.»

عبدالوهاب یکی دیگر از مهاجران اخراج شده از پاکستان گفت: «به کار و بار نمی‌گذاشتند، آزار و اذیت می‌کردند، پول می‌گرفتند و بازداشت می‌کردند.»

شمار دیگر هم گفته‌اند که به‌گونه‌ی غیرانسانی در مسیر برگشت به کشور از سوی نیروهای امنیتی پاکستان آزار و اذیت شده‌‎اند. آنان از این‌که به کشور برگشته‌اند خرسند هستند و از مسوولان در حکومت سرپرست می‌خواهند تا سرپناه دایمی و زمینه کار را برای مهاجران فراهم کنند.

سلیم اخراج شده از پاکستان گفت: «خانواده و کودکان خود را به وطن آوردیم و خوش‌حال هستیم. از جهانیان می‌خواهیم که با ما کمک دوام‌دار داشته باشند و زمینه کار را برای ما فراهم سازند.»

به گفته‌ی مسوولان در اردوگاه تورخم، تا اکنون نزدیک به ۷۴۰ خیمه برافراشته شده و برای یک‌هزار خیمه دیگر نیز آمادگی‌ها روی دست گرفته شدند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=56721

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.