• امروز : یکشنبه, ۱۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 11 October - 2026
کل 11957 امروز 0

اخبار ویژه

سپاه پاسداران ایران از انفجار و آتش‌سوزی یک سوپرنفتکش در تنگه هرمز خبر داد باشندگان جلال‌آباد از تلاش طالبان برای تخلیه خانه‌های ده‌ها خانواده خبر می‌دهند اختصاصی ۲.۵ میلیون دالری شبانه بسیج‌ راسخ برای تحصیل دختران افغان در دانشگاه آکسفورد ضرب‌الأجل پاکستان برای خروج پزشکان و دانشجویان پزشکی افغانستانی تا ۱۰ اکتبر ریچارد بنت خواستار لغو تحریم‌های امریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی شد گزارش‌ها از حمله موشکی به فرودگاه بین‌المللی ریاض خبر می‌ دهند اتاق بازرگانی ایران در کابل نشست بررسی تجارت با افغانستان برگزار کرد شهاب الدین دلاور مذاکره سیاسی با مخالفان طالبان را رد کرد اتحادیه اروپا توماس فرلسن را نماینده ویژه جدید خود برای افغانستان تعیین کرد سازمان جهانی صحت هشدار داد؛ از هر هفت نفر در جهان یک نفر با مشکلات سلامت روان روبه‌رو است طالبان ۲۲ شهرک در بلخ را امارتی اعلام کردند: ۸۵ هزار جریب زمین زیر تصمیم تازه طالبان در هلمند قطعه ۴۰۰ نفری برای مقابله با جرایم جنایی ایجاد کردند فواد اوکتای: ۱۰ هزار دانشجوی افغانستانی در ترکیه تحصیل می‌کنند وزیر نیروی ایران افغانستان را در پرداخت پول برق خوش‌ حساب خواند امضای ۲۸ تفاهم‌نامه اقتصادی میان افغانستان و ایران به ارزش ۴۵۱.۸ میلیون دالر

♥27

ابراز نگرانی رئیس اداره محیط زیست از توقف پروژه‌های محیط‌زیستی

  • کد خبر : 74318
  • 12 ثور 1404 - 16:15
ابراز نگرانی رئیس اداره محیط زیست از توقف پروژه‌های محیط‌زیستی

رئیس اداره ملی حفاظت از محیط زیست، در یک نشست خبری در کابل از متوقف بودن پروژه‌های محیط‌زیستی ابراز نگرانی کرده است. مطیح الحق خالص تاکید کرده که افغانستان باید در نشست‌های بین‌المللی محیط‌ زیست عضویت یابد و افزود که  از این نهاد در نشست کازان نیز دعوت شده است. مطیح الحق خالص، رئیس اداره […]

رئیس اداره ملی حفاظت از محیط زیست، در یک نشست خبری در کابل از متوقف بودن پروژه‌های محیط‌زیستی ابراز نگرانی کرده است.

مطیح الحق خالص تاکید کرده که افغانستان باید در نشست‌های بین‌المللی محیط‌ زیست عضویت یابد و افزود که  از این نهاد در نشست کازان نیز دعوت شده است.

مطیح الحق خالص، رئیس اداره ملی حفاظت از محیط زیست:‌ ما دعوت‌نامه‌ای برای اشتراک در نشستی در روسیه که به تاریخ ۲۲ و ۲۳ می برگزار می‌شود، دریافت کرده‌ایم و در تلاش هستیم تا در آن شرکت کنیم. پس از آن، در کشور قرغیزستان کنفرانسی تحت عنوان “پلنگ برفی” برگزار خواهد شد که برای آن نیز دعوت‌نامه دریافت کرده‌ایم و در آن شرکت خواهیم کرد. همچنین، در کشور ازبکستان یک نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود که ما نیز قصد داریم در آن حضور یابیم.

آقای خالص افزود که تا کنون حدود ۳۲ تا ۳۳ میلیون نهال در سراسر کشور غرس شده  و از نهادهای ذیربط خواست تا در این راستا با اداره ملی حفاظت از محیط زیست همکاری کنند.

او افزود: حدود ۳۲ الی ۳۳ میلیون نهال در سطح افغانستان غرس شده که برای ما یک دست‌آورد بزرگ است اما ما تنها به این اکتفا نمی‌کنیم.

نماینده‌های برخی از موسسه‌های فعال در بخش محیط زیست از اداره ملی حفاظت از محیط زیست خواسته‌اند تا برای پیکار با تغییرات اقلیمی، به مسأله حفظ سرسبزی کشور، غرس نهال و حفاظت از آن توجه بیشتری کند.

حیات الله وحدت، نماینده موسسه محیط زیستی: ۳۰ درصد از نفوس ما بدون این‌که اعلامی رسمی در مورد آن‌ها منتشر شود، قریه‌های خود را ترک کرده‌اند. اولا در قریه خودم ۵۰ فیصد فامیل‌ها رفته اند و مردم نمی‌فهمند که چرا آنان رفته اند. مردم این را باید بدانند که آن‌ها بخاطر خشک‌سالی رفته اند.

عبدالرحیم خرم، نماینده موسسه محیط زیستی: امسال ما توانستیم ۱۵۰هزار نهال‌های مثمر و غیرمثمر بکاریم و اگر رضای خداوند بود ما این هدف را دو برابر می‌سازیم.

پیش از این، صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان از غرس ۱۶ میلیون نهال در سال جاری خبر داده بود.

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=74318

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.