• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11671 امروز 0

اخبار ویژه

علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند قزاقستان: امنیت و ثبات افغانستان برای آسیای مرکزی حیاتی است درگیری کماندوهای جبهه آزادی و گروه طالبان در ولسوالی کامدیش ولایت نورستان اسحاق‌دار: صلح منطقه در گرو رفع تهدید تروریسم از افغانستان است انفجار در پاکستان بیش از ۴۰ کشته و زخمی برجا گذاشت: تی تی پی مسئولیت انفجار را بر عهده گرفت رحمت‌الله نجیب برای رساندن پیام هبت‌الله به یفتل‌پایان رفت بیش از هشت تُن دواهای تاریخ‌گذشته در کندز از بین برده شد دیفنس سکیوریتی آسیا: ناوهای امریکا از نزدیکی دریای عمان دورتر شده‌اند فعال فرهنگی: تخریب یادواره فردوسی در افغانستان بخشی از حافظه تاریخی کشور را هدف گرفته است تطبیق ۱۱ پروژه انکشافی با هزینه یک میلیون افغانی در پنجشیر نظامی پیشین در نورستان به ضرب گلوله کشته شد انفجار در اوایل صبح شنبه کابل را لرزاند

♥39

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه دو شرکت بزرگ نفتی روسیه  

  • کد خبر : 81897
  • 01 عقرب 1404 - 15:28
اعلام تحریم‌های جدید آمریکا علیه دو شرکت بزرگ نفتی روسیه   
ایالات متحده آمریکا از وضع تحریم‌های تازه علیه دو شرکت بزرگ نفتی روسیه، «روس‌نفت» و «لوک‌اویل»، خبر داده است. دولت واشنگتن می‌گوید این اقدام با هدف تشویق به ازسرگیری گفت‌وگوهای صلح میان مسکو و کی‌یف صورت گرفته است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز گذشته، چهارشنبه ۳۰ میزان، در یک نشست خبری پس از دیدار با مارک روته، دبیرکل ناتو، اعلام کرد که واشنگتن تحریم‌های تازه‌ای را علیه دو شرکت عمده انرژی روسیه اعمال می‌کند.

ترامپ گفت در گفت‌وگوهای خود با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تلاش داشته است زمینه گفت‌وگوهای صلح در اوکراین را فراهم کند، اما این مذاکرات تاکنون به نتیجه نرسیده است.
او افزود: «هر بار که با ولادیمیر صحبت می‌کنم، گفت‌وگوهای خوبی داریم، اما هنوز به توافق نهایی نرسیده‌ایم.»

دونالد ترامپ روز چهارشنبه، در حالی که در دفتر بیضی کاخ سفید در کنار مارک روته، دبیرکل ناتو، نشسته بود، گفت امیدوار است تحریم‌ها موجب پیشرفت در روند صلح شود. او این بسته تحریمی را «عظیم» توصیف کرد و افزود که امیدوار است بتوان به‌سرعت آن را لغو کرد، در صورتی که روسیه با توقف جنگ موافقت کند.

آقای ترامپ همچنین از رئیس‌جمهور روسیه به خاطر آنچه «جدی نگرفتن صلح» عنوان کرد، انتقاد نمود.

اعلام این تحریم‌ها تنها یک روز پس از آن انجام شد که دیدار برنامه‌ریزی‌شده میان ترامپ و پوتین در بوداپست، پایتخت مجارستان، تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

در همین حال، منابع خبری گزارش داده‌اند که درگیری‌ها در مناطق شرقی اوکراین همچنان ادامه دارد و تلاش‌های بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس پایدار در جریان است.

تحلیلگران می‌گویند تحریم‌های تازه آمریکا بخشی از فشارهای دیپلماتیک واشنگتن برای تشویق مسکو به مشارکت فعال‌تر در روند صلح است. با این حال، دو کشور همچنان بر مواضع سیاسی خود درخصوص جنگ اوکراین تأکید دارند و چشم‌انداز گفت‌وگوهای مستقیم میان رهبران دو طرف همچنان نامشخص است.

 

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=81897

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.