• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11681 امروز 10

اخبار ویژه

رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند قزاقستان: امنیت و ثبات افغانستان برای آسیای مرکزی حیاتی است

♥22

امریکا: طالبان پس از چهار سال حاکمیت باید مسئولیت حمایت از مردم افغانستان را بپذیرند

  • کد خبر : 91289
  • 08 جوزا 1405 - 16:45
امریکا: طالبان پس از چهار سال حاکمیت باید مسئولیت حمایت از مردم افغانستان را بپذیرند
وزارت خارجه امریکا در واکنش به هشدارهای سازمان ملل درباره تشدید بحران ناامنی غذایی در افغانستان اعلام کرده است که پس از بیش از چهار سال حاکمیت طالبان، زمان آن رسیده که این گروه نقش سازنده‌ای در تأمین سلامت و رفاه مردم افغانستان ایفا کند. هم‌زمان، برنامه جهانی غذا از پایان ذخایر حیاتی مواد غذایی برای مادران و کودکان مبتلا به سوءتغذیه خبر داده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، وزارت خارجه امریکا اعلام کرده است که بر بنیاد دستور دونالد ترامپ، تمامی کمک‌های ایالات متحده به افغانستان که احتمال می‌رفت به دست طالبان برسد، به حالت تعلیق درآمده است.

این وزارت‌خانه در گفت‌وگو با خبرگزاری صدای امریکا تأکید کرده که طالبان باید مسئولیت بیشتری در قبال وضعیت انسانی و معیشتی مردم افغانستان بپذیرد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که برنامه جهانی غذا اخیراً هشدار داده است که ذخایر ضروری مواد غذایی برای مادران و کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان به پایان رسیده است.

براساس گزارش این نهاد، بسته شدن مرزهای افغانستان و پاکستان از ماه اکتبر سال گذشته، روند انتقال کمک‌های بشردوستانه را مختل کرده و امدادرسانان ناچار شدند مسیر محموله‌ها را از طریق ایران تغییر دهند. اما تشدید تنش‌ها و درگیری‌ها در خاورمیانه، محاصره بنادر ایران و محدودیت‌های دریایی ناشی از جنگ میان امریکا و اسرائیل با ایران، این مسیر جایگزین را نیز با مشکلات جدی مواجه کرده است.

کورین فلیشر، رئیس بخش تأمینات برنامه جهانی غذا در ژنو، گفته است که حدود ۱۷ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی حاد روبه‌رو هستند. به گفته او، این سازمان اکنون مجبور شده است محموله‌های کمکی را از طریق عربستان سعودی و دبی انتقال دهد؛ روندی که هم زمان‌بر و هم پرهزینه توصیف شده است.

در همین حال، طالبان که پیش‌تر روابط تجاری خود با پاکستان را به حالت تعلیق درآورده بود، تلاش داشت بندر چابهار ایران را به‌عنوان مسیر بدیل برای تجارت و انتقال کالا استفاده کند، اما جنگ و بی‌ثباتی منطقه‌ای این مسیر را نیز تحت تأثیر قرار داده و راه‌های ترانزیتی را عملاً محدود ساخته است.

براساس آخرین گزارش‌های سازمان ملل متحد، در حال حاضر حدود ۲۷ میلیون افغان برای ادامه زندگی به کمک‌های بشردوستانه نیاز فوری دارند و ادامه بحران ترانزیتی و تعلیق کمک‌های جهانی، زندگی میلیون‌ها شهروند آسیب‌پذیر را با خطر جدی روبه‌رو کرده است.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=91289

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.