• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 0

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥44

اوچا: طرح اشغال کامل غزه فاجعه انسانی به بار می‌آورد

  • کد خبر : 78756
  • 28 اسد 1404 - 14:47
اوچا: طرح اشغال کامل غزه فاجعه انسانی به بار می‌آورد
به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل متحد با صدور بیانیه‌ای نسبت به طرح رژیم صهیونیستی در زمینه اشغال غزه هشدار داده و گفت که این طرح پیامدهای فاجعه بار انسانی برای مردم غزه به بار خواهد آورد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر ، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل متحد با صدور بیانیه‌ای نسبت به طرح رژیم صهیونیستی در زمینه اشغال غزه هشدار داده و گفت که این طرح پیامدهای فاجعه بار انسانی برای مردم غزه به بار خواهد آورد.

بر اساس بیانیه اوچا در سرزمین‌های اشغالی، حدود ۸۶ درصد از مساحت نوار غزه یا تحت دستور تخلیه اجباری قرار دارد یا در کنترل نظامی مستقیم ارتش صهیونیستی قرار می‌گیرد. مناطق باقی‌مانده شامل بخشی از شهر غزه و قسمت‌هایی از ساحل جنوبی به شدت پرجمعیت بوده و به هیچ‌وجه ظرفیت تأمین نیازهای اساسی جمعیت را ندارند.

اوچا تأکید کرد که تمرکز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی بر شهر غزه فاجعه‌ای انسانی رقم خواهد زد؛ چرا که مردم این منطقه از قبل با خستگی مفرط، سوءتغذیه، آوارگی، از دست دادن عزیزان و کمبود شدید نیازهای حیاتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

دفتر هماهنگی سازمان ملل در امور انسانی افزود: وادار کردن صدها هزار نفر به جابه‌جایی از شمال غزه به سمت جنوب، نسخه‌ای برای یک فاجعه تازه و مصداق کوچ اجباری است.

اوچا همچنین هشدار داد که شفاخانه های جنوب نوار غزه هم‌اکنون چند برابر ظرفیت واقعی خود کار می‌کنند و انتقال بیماران بیشتر از شمال به این مراکز، پیامدهایی مرگبار به همراه خواهد داشت.

بنا بر اعلام اوچا، این شرایط در مجموع نشان می‌دهد که اجرای این طرح اسرائیلی، غزه را در آستانه فروپاشی کامل انسانی قرار خواهد داد.

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=78756

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.