• امروز : چهارشنبه, ۱۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 7 October - 2026
کل 11904 امروز 17

اخبار ویژه

هشدار سازمان ملل درباره درخواست‌های جعلی اسکان مجدد پناهجویان در بریتانیا پنجمین نمایشگاه ابوحنیفه با حضور شرکت‌هایی از بیش از ۲۰ کشور در کابل گشایش می‌یابد ورود قانونی اتباع افغانستان به ایران از مرز دوغارون ۱۸ درصد کاهش یافت مقام ایرانی افغانستان را در آستانه جهش اقتصادی دانست هیئت پارلمانی ایران از شرکت توسعه ملی و زیربنایی افغانستان بازدید کرد افغانستان و ازبیکستان درباره تجارت و سرمایه‌گذاری در بخش زراعت رایزنی کردند طالبان احکام بازداشت رهبران این گروه از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی اساسنامه رم را رد کرد مقام استخبارات طالبان به اظهارات حکمتیار واکنش نشان داد وزیر نیروی ایران برای گفت‌وگو درباره آب و انرژی وارد کابل شد پانزدهم میزان : طوفان ‌الاقصی و ضرورت بازتعریف مقاومت اسلامی در افغانستان انفجار در نزدیکی فرماندهی پولیس طالبان در فیض‌آباد گوترش بر بازگشت امن و داوطلبانه مهاجران افغان از پاکستان تأکید کرد پایان یک عصر: مسی با گل و پاس گل از آرژانتین خداحافظی کرد طرح ساخت پل هوایی و چهار رمپ دایروی در چهارراهی میدان هوایی کابل نهایی شد جبهه متحد افغانستان از کشته‌شدن یک فرمانده طالبان در قندهار خبر داد

♥54

اکرم:پاکستان امیدوار است مهاجران افغانستان با پشتیبانی ملل متحد به کشورشان برگردند

  • کد خبر : 60213
  • 07 سرطان 1403 - 2:03
اکرم:پاکستان امیدوار است مهاجران افغانستان با پشتیبانی ملل متحد به کشورشان برگردند

نماینده دایمی پاکستان در سازمان ملل متحد گفته است که جنگ در افغانستان به پایان رسیده و پاکستان امیدوار است که یک اعشاریه پنج میلیون مهاجر ثبت‌شده افغان به‌زودی با پشتیبانی مالی ملل متحد به کشورشان برگشت داده شوند. منیر اکرم نماینده دایمی پاکستان در سازمان ملل متحد در نشست شورای اجتماعی و اقتصادی این […]

نماینده دایمی پاکستان در سازمان ملل متحد گفته است که جنگ در افغانستان به پایان رسیده و پاکستان امیدوار است که یک اعشاریه پنج میلیون مهاجر ثبت‌شده افغان به‌زودی با پشتیبانی مالی ملل متحد به کشورشان برگشت داده شوند.

منیر اکرم نماینده دایمی پاکستان در سازمان ملل متحد در نشست شورای اجتماعی و اقتصادی این سازمان هم‌چنان گفته است که هزاران مهاجر دیگر بدون هرگونه مدرک اقامت در پاکستان به‌سر می‌برند.

او افزوده است: «پاکستان قوانین خود را در مورد همه بیگانه‌هایی که به‌طور غیرقانونی در این کشور اسکان داده شده‌اند اعمال خواهد کرد. ما هم‌چنان امیدواریم، حالا که جنگ در افغانستان ختم شده است، یک اعشاریه پنج میلیون مهاجر ثبت‌شده افغان به‌زودی تحت حمایت مالی کامل ملل متحد به کشور شان برگشت داده شوند.»

از سویی‌هم برخی مهاجران افغان در پاکستان از افزایش محدودیت‌ها و آزار و اذیت مهاجران افغان از سوی پولیس این کشور شکایت دارند.

بی‌سرنوشتی، عدم تمدید ویزا، مشکلات اقتصادی و بازداشت‌های توام با خشونت از چالش‌هایی اند که مهاجران افغان در پاکستان با آنان روبه‌رو اند.

ظاهر‍ بهاند خبرنگار افغان در پاکستان به طلوع‌نیوز گفت: «آزار و اذیت از سوی پولیس، نبود مکتب برای کودکان، نبود اسناد کافی از جمله چالش‌های عمده مهاجران افغان هستند.»

میرحسین مهاجر افغان در پاکستان می‌گوید: «دولت پاکستان به‌خصوص بخش امنیتی این‌ها فشار بیش از حد روی مهاجران آورده، به‌خصوص مهاجران غیرقانونی. متاسفانه دستگیر می‌کنند، لت‌وکوب و سرانجام اخراج.»

در سویی دیگر صندوق بشردوستانه سازمان ملل متحد برای افغانستان از ایجاد کمیته‌ای برای رسیدگی به نیازهای بی‌جاشده‌ها و وضعیت برگشت ‌کننده‌ها از کشورهای همسایه خبر داده است.

محمدخان محمدزی فعال حقوق مهاجران گفت: «مهاجرت به حیث حق مشروع انسان‌ها پذیرفته شده است. در قوانین بین‌المللی به‌عنوان بخش مهمی از حقوق بشری ثبت گردیده است. کشور میزبان باید رفتار انسان‌دوستانه‌ای با مهاجرانی که در این کشور اسکان دارند، کند.»

این درحالی‌ست که در مرحله نخست اخراج مهاجران افغان از پاکستان، نزدیک به ۶۰۰هزار مهاجر افغان به‌گونه اجباری از این کشور اخراج شدند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=60213

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.