• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11786 امروز 0

اخبار ویژه

سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند

♥38

ایران خواستار حل صلح‌آمیز تنش میان افغانستان و پاکستان شد

  • کد خبر : 88250
  • 10 حمل 1405 - 12:13
ایران خواستار حل صلح‌آمیز تنش میان افغانستان و پاکستان شد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل در دیدار با سرپرست وزارت امور خارجۀ طالبان، بر حل صلح‌آمیز تنش‌های اخیر میان افغانستان و پاکستان تأکید کرده و گفته است که تهران این وضعیت را از نزدیک دنبال می‌کند و خواهان کاهش تنش از راه گفت‌وگو است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، علی‌رضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، با مولوی امیرخان متقی، سرپرست وزارت امور خارجۀ طالبان، دیدار و دربارۀ روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کرده است.

در این دیدار، دو طرف پیرامون مناسبات افغانستان و ایران، تحولات منطقه و نیز وضعیت اخیر میان افغانستان و پاکستان بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

بر اساس جزئیات منتشرشده، مولوی امیرخان متقی در این دیدار، حملات و تجاوزات امریکا و رژیم غاصب اسرائیل علیه ایران را محکوم کرد و عنوان داشت که این جنگ به زیان تمامی کشورهای منطقه بوده و باعث گسترش ناامنی و  افزایش دامنه‌ی جنگ در منطقه خواهد شد.

سرپرست وزارت امور خارجۀ طالبان همچنان روابط اقتصادی و تجاری میان افغانستان و ایران را رو به رشد توصیف کرده و بر تداوم همکاری‌های دوجانبه تأکید کرده است.

مولوی امیرخان متقی در پیوند به تنش‌های اخیر میان افغانستان و پاکستان، از موضع‌گیری مقام‌های ایرانی قدردانی کرده و گفته است که افغانستان خواهان حل خواسته‌های معقول دو طرف از طریق گفت‌وگوهای واقعی، معنادار و سازنده است.

در همین حال، علی‌رضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، دربارۀ موضع کشورش نسبت به تحولات اخیر منطقه و نیز جنگ آغازشده از سوی امریکا و رژیم اسرائیل توضیحاتی ارائه کرده است.

او همچنین همکاری‌های دوجانبه میان افغانستان و ایران، به‌ویژه در بخش تجارت، را مثبت ارزیابی کرده و گفته است که رهبری ایران وضعیت اخیر میان افغانستان و پاکستان را از نزدیک دنبال می‌کند.

سفیر ایران در کابل افزوده است که تهران خواهان حل صلح‌آمیز تنش میان افغانستان و پاکستان بوده و بر کاهش تنش‌ها از راه گفت‌وگو تأکید دارد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=88250

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.