به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، انجنیر محمد ایفل مبارز، رئیس تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمالشرق، در رأس هیئتی از ریاست زون، به ولایت تخار سفر نموده و از مراکز مختلف تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت بازدید کرد.
در این سفر، احمد حامد جمالزاده، مدیر عمومی تنظیم برنامههای حرفوی زون شمالشرق، نیز رئیس زون را همراهی میکرد. هیئت بازدیدکننده ضمن بررسی اسناد تحصیلی و تعلیمی مراکز یادشده، از جریان امتحانات برنامه آموزش مجاهدین در لیسه تعلیمات خاص تخار نیز نظارت بهعمل آورد.
به گفته منابع رسمی، رئیس تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمالشرق و هیئت همراهش از انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز تخار، لیسه تعلیمات خاص تخار و کورسهای حرفوی کوتاهمدت برای محبوسین بازدید نموده و در جریان روند آموزشی، مشکلات و نیازمندیهای مراکز قرار گرفتند.
انجنیر ایفل مبارز در دیدار با استادان و مسئولان مراکز آموزشی، بر ارتقای کیفیت آموزشهای فنی و مسلکی، نظم اداری، و توجه ویژه به نیازهای شاگردان تأکید کرده و رهنماییهای لازم را ارائه نمود.
وی خاطرنشان کرد که هدف اصلی ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی، تربیت نیروی کار مسلکی و ماهر برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار و خودکفایی اقتصادی کشور است.













