• امروز : یکشنبه, ۱۲ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 4 October - 2026
کل 11840 امروز 23

اخبار ویژه

نمایندگان پاکستان در نشست فرمت مسکو شرکت می‌کنند والی پروان: افغانستان حمله‌های پاکستان را بی‌ پاسخ نمی‌گذارد پولیس ترکیه ۲۹ پناهجوی افغان را در مسیر یونان بازداشت کرد عبداللطیف منصور: مخالفان حاکمیت طالبان که به دالرهای خارجی چشم داشته باشند، خنثی می‌شوند امیرخان متقی برای شرکت در نشست فارمت مسکو به روسیه رفت پروژه تاپی در هرات به پیشرفت ۱۲۲ کیلومتری رسید جبهه مقاومت از کشته‌ شدن معاون استخبارات طالبان در بدخشان خبر داد دو روایت متفاوت طالبان از توان مقابله با حملات پاکستان سفارت افغانستان در تهران برای تسریع توزیع پاسپورت‌های چاپ‌ شده تدابیر ویژه گرفت ایران برخورد طالبان با جریان‌های شیعه افغانستان را با جدیت پیگیری می‌کند مقام‌های دولت پیشین از رویکرد هبت‌الله در برابر حملات پاکستان انتقاد کردند والی طالبان در بدخشان مخالفان را به برخورد شدید تهدید کرد مسیر ترانزیتی افغانستان و چین از واخان بدخشان افتتاح می‌شود دفتر والی طالبان در خوست از نمایش جنجالی درباره جمعه‌خان فاتح پوزش خواست شاه‌محمد جویا، فرمانده جبهه مقاومت، در کمین طالبان در فیض‌آباد کشته شد

♥18

برای ۸۰۰ دهقان در ولسوالی جرم بدخشان تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی توزیع شد

  • کد خبر : 85768
  • 10 جدی 1404 - 12:01
برای ۸۰۰ دهقان در ولسوالی جرم بدخشان تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی توزیع شد
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم بهاری و کود کیمیاوی برای ۸۰۰ تن از دهقانان ولسوالی جرم خبر داد؛ اقدامی که به هدف افزایش حاصلات زراعتی، بهبود معیشت دهقانان و تقویت امنیت غذایی خانواده‌ها انجام شده است.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت بدخشان، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌های حمایتی از بخش زراعت، تخم بذری اصلاح‌شده گندم بهاری و کود کیمیاوی برای ۸۰۰ دهقان در ولسوالی جرم توزیع شده است.

کیکاوس تکساری، مدیر عمومی پلان و هماهنگ‌کننده برنامه‌ها و مسئول مطبوعاتی این ریاست، گفت که این کمک‌ها برای دهقانان قریه‌های حضرت امیر، چنگ‌ها، سوچ، سرحوض، فرغامیرو و اسکان ولسوالی جرم توزیع گردیده است.

به گفته وی، روند توزیع این مواد زراعتی توسط مؤسسه ارتقایی اجتماعی (SUO) و با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان و مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی جرم تطبیق شده است.

در همین حال، مودودالحق دایم، آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، از جریان توزیع این کمک‌ها از نزدیک نظارت و ارزیابی کرده تا شفافیت و تطبیق درست برنامه تضمین شود.

مسئولان می‌افزایند که این پروژه با حمایت مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد (FAO) عملی شده و در چارچوب پالیسی و دیدگاه وزارت زراعت، به منظور افزایش تولیدات زراعتی، بهبود تغذیه و ارتقای سطح معیشت خانواده‌های دهقانان راه‌اندازی گردیده است.

ریاست زراعت بدخشان تأکید می‌کند که تطبیق چنین برنامه‌هایی می‌تواند نقش مهمی در پایداری اقتصاد زراعتی، کاهش فقر و تقویت امنیت غذایی در مناطق روستایی این ولایت ایفا کند.

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی جرم، گامی مهم در راستای تقویت تولیدات زراعتی و حمایت از دهقانان به شمار می‌رود. این‌گونه برنامه‌ها، علاوه بر افزایش حاصلات، می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقان و کاهش وابستگی غذایی در مناطق روستایی بدخشان کمک کند.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=85768

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.