• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥18

برنامه جهانی غذا: بسته شدن مرزها و تنگه هرمز کمک‌رسانی به افغانستان را دشوارتر کرده است

  • کد خبر : 91665
  • 16 جوزا 1405 - 23:08
برنامه جهانی غذا: بسته شدن مرزها و تنگه هرمز کمک‌رسانی به افغانستان را دشوارتر کرده است
برنامه جهانی غذا اعلام کرده است که بسته شدن مرزهای افغانستان و پاکستان و همچنین اختلال در تنگه‌ی هرمز، روند انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که یک محموله ۴۰۰ تُنی بیسکویت‌های غنی‌شده پس از تغییر چندباره مسیر و عبور از ۹ کشور، سرانجام وارد افغانستان شد.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، سازمان برنامه جهانی غذا اعلام کرد که یک محموله ۴۰۰ تُنی بیسکویت‌های غنی‌شده برای حمایت از دانش‌آموزان افغانستان، پس از عبور از مسیرهای پیچیده و چندین کشور، به افغانستان منتقل شده است.

کورین فلیشر، رئیس زنجیره تأمین برنامه جهانی غذا، گفت این محموله در ابتدا از اندونیزیا از طریق راه دریایی به پاکستان انتقال یافته بود و قرار بود از مسیر زمینی وارد افغانستان شود؛ اما به دلیل بسته شدن مرزهای افغانستان و پاکستان، این برنامه عملی نشد.

به گفته وی، پس از آن تلاش شد محموله از پاکستان به بندر جبل‌علی در امارات متحده عربی منتقل شده و از طریق دریا به ایران و سپس افغانستان ارسال شود؛ اما بسته شدن تنگه هرمز نیز این مسیر را با مشکل روبه‌رو کرد.

برنامه جهانی غذا در ادامه ناچار شد مسیر زمینی جایگزینی را انتخاب کند که از ۹ کشور عبور می‌کرد. این محموله در نهایت از طریق عربستان سعودی، اردن، سوریه، ترکیه، گرجستان، آذربایجان و ترکمنستان عبور کرده و از مسیر بندر تورغندی وارد افغانستان شد.

براساس اعلام این نهاد، قرار است بیسکویت‌های غنی‌شده میان حدود ۱۷۲ هزار دانش‌آموز مکاتب در مناطق مختلف افغانستان توزیع شود.

برنامه جهانی غذا همچنین تأکید کرده است که شرایط کنونی منطقه باعث طولانی‌تر و دشوارتر شدن روند انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شده و بحران‌های منطقه‌ای تأثیر مستقیم بر عملیات امدادرسانی گذاشته است.

این نهاد هشدار داده است که گرسنگی منتظر باز شدن مسیرهای ترانزیتی نمی‌ماند و نیازمندان افغانستان همچنان به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=91665

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.