به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، دومین نشست با عنوان «بررسی وضعیت سیاسی و اجتماعی افغانستان و پیامدهای پنج سال حاکمیت طالبان» با حضور بیش از ۴۰ تن از فعالان، پژوهشگران و علاقهمندان به مسائل افغانستان، در شهر کاتوویتسه پولند برگزار شد.
این نشست روز جمعه در کتابخانه عمومی شهر کاتوویتسه برگزار شد و اشتراککنندهگان در آن درباره تحولات سیاسی و اجتماعی افغانستان و وضعیت حقوق بشر پس از پنج سال حاکمیت طالبان گفتوگو کردند.
اشتراککنندهگان با ابراز نگرانی از ادامه محدودیتها علیه زنان و دختران در افغانستان، بر حق آموزش و اشتغال، آزادیهای فردی و اجتماعی و ضرورت حمایت از حقوق اساسی شهروندان این کشور تأکید کردند.
این برنامه به ابتکار شماری از فعالان مدنی، بهویژه فردی به نام «آنیا»، برگزار شد. برگزارکنندهگان هدف از این نشست را افزایش آگاهی عمومی درباره وضعیت کنونی افغانستان، جلب توجه جامعه جهانی به چالشهای موجود و تقویت همبستگی با مردم این کشور عنوان کردند.
آژانس خبری صدای پامیر













