• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11789 امروز 3

اخبار ویژه

هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد

♥39

بزرگان بامیان خواستار مشارکت کادرهای شیعه در اداره‌های دولتی شدند

  • کد خبر : 86860
  • 22 دلو 1404 - 19:24
بزرگان بامیان خواستار مشارکت کادرهای شیعه در اداره‌های دولتی شدند
شماری از عالمان دینی و بزرگان قومی بامیان با برگزاری نشستی، ضمن اعلام حمایت از نظام حاکم، خواستار توجه حکومت به استخدام کادرهای علمی و تخصصی شیعه در اداره‌های دولتی و مشارکت سیاسی و اقتصادی مردم ولایت شدند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، در نشستی که اخیراً در ولایت بامیان برگزار شد، شماری از عالمان دینی و بزرگان قومی ضمن اعلام حمایت خود از نظام حاکم، خواستار مشارکت گسترده کادرهای شیعه در اداره‌های دولتی شدند.

درخواست برای فرصت‌های استخدامی و سیاسی

این بزرگان تأکید کردند که حکومت باید در اجرای پروژه‌های ملی و بزرگ، و همچنین در بخش استخدام نیروی انسانی، کادرهای علمی و متخصص شیعه را مدنظر قرار دهد.

سید نصرالله واعظی، رییس شورای عالمان بامیان، گفت: «حقوقی که رعیت بر نظام اسلامی و حاکمان دارد، مهربانی، خیرخواهی و دلسوزی است؛ حقی که هر حکومت باید نسبت به مردم خود رعایت کند. نگاه مهربانانه و عادلانه حکومت به مردم، نخستین و اساسی‌ترین حق آنان است.»

محمدامیر قاسمی شاهی، فعال فرهنگی، افزود: «ما خواستار این هستیم که همان‌گونه که دیگر اقوام وزیر و والی دارند، ما نیز بتوانیم چنین جایگاهی داشته باشیم و در کنار شما برای پیشرفت و ثبات کشور خدمت کنیم. انتظار داریم هم‌وطنان ما از توانایی‌های ما برای پیشرفت کشور بهره بگیرند.»

واکنش والی بامیان

گل‌حیدر شفق، والی بامیان، با اطمینان دادن به رسیدگی به مشکلات مطرح‌شده، بر حفظ وحدت میان اقوام و پاسداری از نظام اسلامی تأکید کرد. او گفت: «در امارت اسلامی، کینه‌توزی و تبعیض قومی، مذهبی و زبانی جایگاهی ندارد و به هیچ‌کس اجازه نمی‌دهیم که به نام منطقه، زبان یا قوم، میان ما و شما تفرقه ایجاد کند.»

 

احترام به باورها و مراسم مذهبی شیعیان، استخدام متخصصان و کادرهای شیعه در اداره‌های دولتی، مشارکت سیاسی، و همچنین اجرای پروژه‌های انکشافی در بامیان از درآمد ملی و درآمد معادن این ولایت، از مهم‌ترین خواسته‌هایی بود که در این نشست مطرح شد.

این نشست نشان‌دهنده تمایل جامعه شیعه بامیان به مشارکت فعال در اداره کشور و بهره‌گیری از توان علمی و تخصصی خود است. تاکید بر وحدت میان اقوام و احترام به حقوق مذهبی، به‌ویژه در مناطق متنوع قومی، می‌تواند عاملی برای کاهش تنش‌ها و افزایش همکاری میان حکومت و جوامع محلی باشد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=86860

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.