• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11786 امروز 0

اخبار ویژه

سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند

♥14

تلفات طالبان قندهاری و هلمندی در درگیری بر سر معدن طلا در بدخشان به ۱۴ تن افزایش یافت

  • کد خبر : 81423
  • 22 میزان 1404 - 9:12
تلفات طالبان قندهاری و هلمندی در درگیری بر سر معدن طلا در بدخشان به ۱۴ تن افزایش یافت
منابع محلی در ولایت بدخشان می‌گویند درگیری میان طالبان قندهاری و هلمندی با طالبان بدخشی بر سر تصرف یک معدن طلا در ولسوالی یاوان راغ، شدت گرفته و شمار کشته‌شده‌های طالبان قندهاری و هلمندی به ۱۴ تن رسیده است.

به‌ گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت بدخشان، درگیری شدید میان طالبان مربوط به ولایت‌های قندهار و هلمند با طالبان بدخشی بر سر کنترل یک معدن طلا در ولسوالی یاوان راغ همچنان ادامه دارد.

منابع شب دوشنبه، ۲۱ میزان، به خبرنگار ما گفته‌اند که یک تولی طالبان قندهاری در جریان نبرد توسط طالبان بدخشی محاصره شده و به دو طرف تلفات سنگینی وارد شده است.

به‌گفته‌ی منابع، تا کنون ۱۴ طالب قندهاری و هلمندی در این درگیری کشته شده‌اند. در مورد شمار دقیق تلفات طالبان بدخشی هنوز آماری در دست نیست، اما هویت یکی از کشته‌شده‌های آن‌ها به‌نام محمد سلیم شریفی تأیید شده است.

چرخ‌بال‌های گروه طالبان به محل درگیری اعزام شده‌اند و زخمی‌های این روی‌داد را به مراکز درمانی منتقل می‌کنند.

گزارش‌ها حاکی است که این درگیری پس از آن آغاز شد که طالبان بدخشی با نیروهای قندهاری و هلمندی، که با حمایت والی طالبان در بدخشان معدن طلا را تصرف کرده بودند، درگیر شدند.

منابع پیش‌تر نیز تأیید کرده بودند که در مراحل اولیه‌ی این درگیری، هشت طالب قندهاری و هلمندی کشته شده بودند که اکنون شمار آن‌ها به ۱۴ نفر افزایش یافته است.

بدخشان در ماه‌های اخیر به‌دلیل معادن طلا و سنگ‌های قیمتی، به یکی از نقاط پر تنش میان جناح‌های مختلف طالبان تبدیل شده است. این درگیری‌ها می‌تواند روند بهره‌برداری از معادن و ثبات سیاسی در شمال‌شرق افغانستان را با چالش جدی مواجه کند.

 

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=81423

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.