• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11681 امروز 10

اخبار ویژه

رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند قزاقستان: امنیت و ثبات افغانستان برای آسیای مرکزی حیاتی است

♥12

جمع‌آوری ده‌ها قلم اجناس تاریخ‌سپری‌شده از بازارهای بدخشان

  • کد خبر : 86278
  • 18 جدی 1404 - 19:14
جمع‌آوری ده‌ها قلم اجناس تاریخ‌سپری‌شده از بازارهای بدخشان
ریاست امربه‌معروف و نهی‌‌ازمنکر طالبان در ولایت بدخشان، اعلام کرد که در نتیجه نظارت‌های منظم از بازارهای مرکز این ولایت و ولسوالی جرم، ده‌ها قلم مواد خوراکی و اجناس مصرفی تاریخ‌سپری‌شده را جمع‌آوری و ضبط کرده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، مسؤولان ریاست امربه‌معروف و نهی منکر طالبان در ولایت بدخشان، در خبرنامه‌ای امروز، پنج‌شنبه ۱۸ جدی، اعلام کردند که در جریان بازرسی‌های دوامدار از بازارهای مرکز این ولایت و ولسوالی جرم، ده‌ها قلم اجناس تاریخ‌سپری‌شده و غیراستاندارد شناسایی و جمع‌آوری شده است.

احسان‌الله یوسفی، مسؤول کمیته اطلاعاتی و فرهنگی این ریاست، گفت که محتسبین این اداره در چارچوب نظارت‌های منظم بازار، کالاهایی را ضبط کرده‌اند که تاریخ مصرف آن‌ها سپری شده و عرضه آن‌ها می‌توانست سلامت شهروندان را به‌گونه جدی تهدید کند.

به گفته وی، این نظارت‌ها در کنار فعالیت‌های دعوتی و اصلاحی، هم در مرکز ولایت بدخشان و هم در ولسوالی جرم انجام شده و منجر به جمع‌آوری ده‌ها قلم مواد خوراکی و اجناس مصرفی غیراستاندارد از سطح بازارها گردیده است.

مسؤولان این اداره افزوده‌اند که پس از تثبیت تخلفات، اجناس ضبط‌شده طبق مقررات نافذه و با هماهنگی نهادهای ذیربط، به‌گونه اصولی احراق خواهد شد تا از بازگشت دوباره آن‌ها به بازار جلوگیری شود.

در همین حال، ریاست امربه‌معروف طالبان در ولایت بدخشان از تاجران و فروشندگان خواسته است تا با رعایت اصول صحی و قوانین نافذه، از عرضه اجناس تاریخ‌سپری‌شده خودداری کرده و در تأمین سلامت جامعه با نهادهای مسئول همکاری نمایند.

این اقدام می‌تواند نقش مهمی در کاهش تهدیدهای صحی، افزایش آگاهی تاجران و اعتماد شهروندان به سلامت بازارها ایفا کند.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=86278

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.