به گزارش آژانس خبری پامیر، اکسپرس تریبون نشریه نزدیک به ارتش پاکستان اعلام کرد: دولت تحریک انصاف پاکستان در ایالت خیبرپختونخوا تصمیم گرفته از تصمیم دولت فدرال در مورد بازگرداندن پناهجویان افغانستان پیروی کند.
بر اساس این گزارش، دولت محلی همچنین اعلام کرده که مهاجران افغانستان بهصورت اجباری از خیبرپختونخوا اخراج نخواهند شد، بلکه به آنها فرصت داده میشود تا بهطور داوطلبانه به وطن خود بازگردند.
علی امین گنداپور وزیر ارشد خیبرپختونخوا، اخیراً در یک نشست خبری در پیشاور، با سیاست دولت فدرال برای اخراج مهاجرین افغانستان مخالفت کرده بود.
با این حال، اکسپرس تریبون از منابع معتبر در دولت ایالتی گزارش داد که دولت گنداپور به هیچوجه در سیاست دولت مرکزی در مورد بازگرداندن پناهجویان افغانستان مداخله نخواهد کرد و این سیاست را دنبال خواهد نمود.
دولت اسلامآباد اعلام کرده که پس از ۱۱ فرودین تمامی پناهجویان افغانستان فاقد مدارک قانونی اقامت و نیز دارندگان کارت «ایسیسی» را به از پاکستان اخراج خواهد کرد.
دولت پاکستان در پی تشدید تنشهای مرزی با طالبان در گذرگاه مرزی تورخم به طور ناگهانی در تاریخ حوت اعلام کرد که افغانهای دارنده کارت هویتی «ایسیسی» تا ۱۱ حمل فرصت دارند تا پاکستان را ترک کنند و پس از این تاریخ اخراج جمعی آنها را آغاز خواهد کرد.
حدود ۸۰۰ هزار دارنده کارت ایسیسی در پاکستان حضور دارند که پس از تاریخ اعلام شده، همه آنها بهعنوان مهاجران غیرقانونی شناخته خواهند شد.
آژانس خبری پامیر












