به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت بدخشان، مرکز لرزهنگاری امریکا گزارش داده است که دو زمینلرزه پیدرپی، امروز بخشهایی از ولایت بدخشان را لرزانده است.
بر بنیاد معلومات این مرکز، زمینلرزه نخست با قدرت ۵.۳ درجه ریشتر، حوالی ساعت ۷:۲۴ دقیقه صبح در فاصله ۲۷ کیلومتری جنوب ولسوالی جرم به وقوع پیوسته است. این زمینلرزه در عمق ۱۹۸.۸ کیلومتری زمین ثبت شده است.
دقایقی پس از آن، زمینلرزه دوم با قدرت ۴.۵ درجه ریشتر نیز در همان منطقه رخ داده است. طبق معلومات منتشرشده، این زمینلرزه حوالی ساعت ۷:۴۶ دقیقه صبح در فاصله ۳۴ کیلومتری ولسوالی جرم و در عمق ۱۸۶.۱ کیلومتری زمین به ثبت رسیده است.
تا کنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی ناشی از این رویدادها منتشر نشده است.
با توجه به عمق نسبتاً زیاد این زمینلرزهها، احتمال کاهش میزان خسارات سطحی وجود دارد؛ اما تکرار لرزشها در بدخشان نشاندهنده فعال بودن گسلهای این منطقه است و نیاز به آمادگی بیشتر را برجسته میسازد.













