به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، بهمنظور پیشگیری از خطر احتمالی سیلابها، یک دیوار استنادی و یک بند کوچک آب در ولسوالی برکهٔ ولایت بغلان ساخته شد.
زرعلم احمدزی، مدیر سیستم معلوماتی آفات طبیعی ریاست آمادگی مبارزه با حوادث بغلان، گفته است که کار این پروژه با هزینه ۴۰ هزار دالر و با حمایت مالی برنامهٔ انکشافی سازمان ملل متحد اجرا شده است.
به گفته وی، دیوار استنادی این پروژه به درازای ۵۰ متر، پهنای ۳ متر و بلندی ۶ متر ساخته شده و بند کوچک آب نیز به طول ۱۵ متر، پهنای ۱۶ متر و بلندی ۷ متر احداث شده است.
احمدزی تأکید کرد که پس از تکمیل پروژه، بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ خانواده و همچنین صدها جریب زمین زراعتی در ولسوالی برکه از خطر سیلابها در امان خواهند بود.
او افزود که این پروژه گامی مهم در راستای حفاظت از مردم و زیرساختهای محلی در برابر بلایای طبیعی محسوب میشود و نقش مؤثری در کاهش خسارات احتمالی خواهد داشت.













