• امروز : شنبه, ۱۸ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 10 October - 2026
کل 11957 امروز 0

اخبار ویژه

سپاه پاسداران ایران از انفجار و آتش‌سوزی یک سوپرنفتکش در تنگه هرمز خبر داد باشندگان جلال‌آباد از تلاش طالبان برای تخلیه خانه‌های ده‌ها خانواده خبر می‌دهند اختصاصی ۲.۵ میلیون دالری شبانه بسیج‌ راسخ برای تحصیل دختران افغان در دانشگاه آکسفورد ضرب‌الأجل پاکستان برای خروج پزشکان و دانشجویان پزشکی افغانستانی تا ۱۰ اکتبر ریچارد بنت خواستار لغو تحریم‌های امریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی شد گزارش‌ها از حمله موشکی به فرودگاه بین‌المللی ریاض خبر می‌ دهند اتاق بازرگانی ایران در کابل نشست بررسی تجارت با افغانستان برگزار کرد شهاب الدین دلاور مذاکره سیاسی با مخالفان طالبان را رد کرد اتحادیه اروپا توماس فرلسن را نماینده ویژه جدید خود برای افغانستان تعیین کرد سازمان جهانی صحت هشدار داد؛ از هر هفت نفر در جهان یک نفر با مشکلات سلامت روان روبه‌رو است طالبان ۲۲ شهرک در بلخ را امارتی اعلام کردند: ۸۵ هزار جریب زمین زیر تصمیم تازه طالبان در هلمند قطعه ۴۰۰ نفری برای مقابله با جرایم جنایی ایجاد کردند فواد اوکتای: ۱۰ هزار دانشجوی افغانستانی در ترکیه تحصیل می‌کنند وزیر نیروی ایران افغانستان را در پرداخت پول برق خوش‌ حساب خواند امضای ۲۸ تفاهم‌نامه اقتصادی میان افغانستان و ایران به ارزش ۴۵۱.۸ میلیون دالر

♥31

سازمان بین‌المللی مهاجرت: ۳.۵ میلیون افغانستانی از ایران و پاکستان در سال ۲۰۲۴ بازگشتند

  • کد خبر : 70161
  • 03 دلو 1403 - 19:45
سازمان بین‌المللی مهاجرت: ۳.۵ میلیون افغانستانی از ایران و پاکستان در سال ۲۰۲۴ بازگشتند

سازمان بین‌المللی مهاجرت (آی‌اوام) اعلام کرده است که مجموع شمار بازگشت‌کنندگان از ایران و پاکستان به افغانستان در سال ۲۰۲۴ به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌رسد. این سازمان در گزارشی گفته که تعداد افرادی که از افغانستان به ایران و پاکستان مهاجرت کرده‌اند، بیش از ۲ میلیون نفر است. بر اساس این گزارش، […]

سازمان بین‌المللی مهاجرت (آی‌اوام) اعلام کرده است که مجموع شمار بازگشت‌کنندگان از ایران و پاکستان به افغانستان در سال ۲۰۲۴ به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌رسد.

این سازمان در گزارشی گفته که تعداد افرادی که از افغانستان به ایران و پاکستان مهاجرت کرده‌اند، بیش از ۲ میلیون نفر است.

بر اساس این گزارش، ۵۶ درصد از بازگشت‌کنندگان به‌طور اجباری از این کشورها اخراج شده‌اند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت در این گزارش فرصت‌های اقتصادی، مراقبت‌های بهداشتی و مسایل خانوادگی را از دلایل مهاجرت شهروندان افغان به خارج از کشور عنوان کرده است.

در بخشی از گزارش این سازمان آمده است: اخراج یا بازگشت اجباری رایج‌ترین دلیل در میان افرادی بوده است که در طول سال ۲۰۲۴ از افغانستان عبور کرده‌اند؛ به‌طوری‌که ۵۰ درصد پاسخ‌دهندگان در سه‌ماه آخر سال ۲۰۲۴ و ۵۶ درصد آنان در کل سال را تشکیل می‌دهند.

رشاد احمدی باشنده کابل گفت: مهاجرت یک دلیل اقتصادی دارد و دلیل دیگر این است که مکتب‌ها و دانشگاه‌ها بسته هستند و مردم برای ادامه تحصیل از کشور خارج می‌شوند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که بین ماه‌های اکتوبر تا دسمبر سال ۲۰۲۴ میلادی، ۱.۷ میلیون شهروند کشور شناسایی شده‌اند که قصد ورود و خروج از افغانستان را داشتند.

همچنین در گزارش ذکر شده است که بیش از ۱.۷ میلیون نفر از طریق ده راه میان افغانستان و ایران و پاکستان وارد کشور شده یا از آن خارج شده‌اند، که این میزان نسبت به سه‌ماه قبل کاهش ۲ درصدی را نشان می‌دهد.

هم‌زمان با این، شماری از مهاجران افغانستان در ایران و پاکستان از مشکلات اقتصادی، بیکاری و سایر چالش‌ها شکایت دارند.

مهدی علی‌زاد مهاجر افغانستان در ایران گفت: «آنچه که در این زمینه به‌عنوان یک مشکل جدی مطرح است و به وضعیت مهاجران افغان آسیب زده، موضوع حقوق کاری مهاجران در ایران است.

وزارت مهاجران و عودت‌کنندگان نیز می‌گوید که فرصت‌های شغلی در داخل کشور فراهم است و از مهاجران افغانستان خواسته که به‌صورت داوطلبانه به کشور بازگردند.

عبدالمطلب حقانی سخنگوی این وزارت گفت: از همه افغان‌ها می‌خواهیم که به میل خود به کشور بازگردند. در کشور امنیت سراسری برقرار است و فرصت‌های کاری و زندگی مساعد می‌باشد.

سازمان بین‌المللی مهاجرت تأکید کرده که این آمارها را پس از مصاحبه با افغان‌ها در ده گذرگاه از جمله تورخم، سپین‌بولدک، اسلام‌قلعه، ابونصر فراهی، انگور اده، دند پتان، نظر پوسته و بهرامچه منتشر کرده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=70161

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.