به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، بنا به گزارش خبرگزاری باختر ، این مراسم که با حضور گسترده مردم در مساجد، تکایا و حسینیهها برگزار شده بود، علمای دین و سخنرانان، در رابطه به رشادت، دلیری، ایستادگی در برابر ظلم و عدالت خواهی امام حسین(ع) و یارانش معلومات دادند.
آنان گفتند که حضرت امام حسین(ع) برای احیای دین جدش حضرت محمد مصطفی (ص) قیام کرد و بر همه لازم است تا با پیروی از مکتب عاشورا این قیام را زنده نگهدارند.
سخنرانان بر اهمیت وحدت و اخوت اسلامی میان اقشار جامعه تأکید کردند و گفتند که مسلمانان با وجود تفاوت های مذهبی، باید همبستگی خود را حفظ کرده و اجازه ندهند اختلافات، وحدت جامعه را آسیب پذیر کند.
در این مراسم علما، از مردم خواستند تا از قیام عاشورا الهام بگیرند و در مسیر عدالت خواهی، اصلاح طلبی، وحدت و برادری گام بردارند. همچنان آنان از زحمات و همکاری نیروهای امنیتی برای تامین امنیت مراسم عاشورای حسینی نیز قدردانی کردند.
این درحالی ست که امسال چندین گزارش از تخریب و جمع آوری مواکب شیعیان، در چند ولایت اعم از کابل و هرات توسط گروه طالبان اعلام شده است.













