• امروز : یکشنبه, ۵ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 27 September - 2026
کل 11681 امروز 10

اخبار ویژه

رئیس مرکز اتباع ایران: کودکان مهاجر با نقص مدارک اقامتی، در صورت اقامت والدین از تحصیل محروم نمی‌شوند کمیشنر عالی پناهندگان: شمار عودت‌کنندگان به افغانستان تا پایان سال به ۸ میلیون نفر می‌رسد وزیر خارجه ایسلند خطاب به نتانیاهو: بزدلان اخلاقی کسانی‌اند که قوانین بین‌المللی را نقض می‌کنند لاوروف: ترور رهبر جمهوری اسلامی ایران و خانواده ایشان غیر قابل‌ قبول است ۷۰ شرکت بزرگ تصفیه آب در افغانستان: نگرانی باشندگان کابل از کیفیت آب مراسم یادبود نسل‌کشی هزاره‌ها در پارلمان کاتالونیا اسپانیا پی‌گیری شد جبهه مقاومت ملی: طالبان با اسیران جنگی و زندانیان سیاسی رفتار غیرانسانی دارد عطامحمد نور: جوانان را برای خوشی بیگانگان به کام مرگ نفرستید دیپلمات: پاکستان در پی بازگرداندن نفوذ از دست‌رفته خود در افغانستان است وزارت عدلیه طالبان: بیش از چهار میلیون جریب زمین امارتی شناسایی و مسترد شد علی فیاض: حزب‌الله با وجود ضربات سنگین اسرائیل همچنان پابرجاست غریب‌آبادی: ایران اهل گفت‌وگو است، اما تسلیم فشارها نمی‌شود در شش ماه، برای بیش از ۸۶ هزار افغان تذکره کاغذی خدمات ارائه شد جایشانکار در واکنش به خبرنگار پاکستانی: یک کشور تروریستی این پرسش را مطرح می‌کند قزاقستان: امنیت و ثبات افغانستان برای آسیای مرکزی حیاتی است

♥39

مقام‌های شرکت امارتی سپین‌زر قندوز از مندوی غله‌جات شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان بازدید کردند

  • کد خبر : 85580
  • 07 جدی 1404 - 11:35
مقام‌های شرکت امارتی سپین‌زر قندوز از مندوی غله‌جات شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان بازدید کردند
رهبری شرکت امارتی سپین‌زر قندوز در سفر به ولایت تخار، از جریان کار و فعالیت غله‌فروشان مندوی غله‌جات شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان بازدید کرده و از بهبود وضعیت تجارتی و رضایت دکانداران پس از انتقال به مارکیت جدید اطمینان حاصل کردند.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت تخار، عبدالحفیظ فریاد، رییس عمومی شرکت امارتی سپین‌زر قندوز، همراه با مولوی عبدالغفور شهیدزی، رییس توسعه و تجارت این ریاست، در جریان سفرشان به ولایت تخار از فعالیت غله‌فروشان مندوی غله‌جات شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان دیدار نمودند.

رییس عمومی شرکت امارتی سپین‌زر قندوز در جریان این بازدید، جویای وضعیت کار و فعالیت غله‌فروشان در مارکیت جدید شد و گفت که حکومت تلاش دارد با ایجاد فرصت‌های کاری، تجارتی و انکشافی، زمینه زندگی بهتر را برای شهروندان در سراسر کشور فراهم سازد.

او افزود که ایجاد شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌های عملی در راستای توسعه زیربناهای اقتصادی و تنظیم فعالیت‌های تجارتی در سطح ولایت تخار به‌شمار می‌رود.

در همین حال، غله‌فروشان مندوی شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان ضمن قدردانی از شرکت امارتی سپین‌زر به‌خاطر ساخت و ساز مارکیت معیاری و تعیین سرنوشت کاری‌شان، ابراز خرسندی کردند که پس از انتقال به مارکیت جدید، بازار خرید و فروش رونق بیشتری یافته است.

به گفته آنان، دسترسی به سهولت‌های بهتر تجارتی و اجتماعی باعث شده است تا فعالیت‌های اقتصادی دکانداران منظم‌تر شده و رضایت مشتریان نیز افزایش یابد.

مارکیت غله‌جات شهرک تجارتی سپین‌زر تالقان با داشتن ۵۷۰ باب دکان، مسجد شریف، وضوخانه‌ها و دیگر امکانات رفاهی و تجارتی، حدود چهار ماه پیش توسط ملا عبدالغنی برادر آخوند، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرای طالبان، افتتاح و به‌گونه رسمی در اختیار غله‌فروشان قرار گرفت.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=85580

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.