به گزارش خبرنگار آژانس خبری صدای پامیر در ولایت قندوز، وزیر صنعت و تجارت طالبان در جریان سفر به ولایت قندوز با مقامهای محلی، نمایندگان سکتور خصوصی و تاجران دیدارهای جداگانه برگزار کرد.
وی با مولوی حبیبالرحمن صعیب، معاون والی قندوز، محمدخان فروتن، رییس اتاق زراعت و مالداری طالبان، و مولوی محمدرحیم سیرت، رییس صنعت و تجارت این ولایت، درباره توسعه اقتصادی و رفع چالشهای موجود گفتوگو کرد.
در این نشستها، طرفین بر تقویت سکتور خصوصی، گسترش فعالیتهای تجاری و رشد صنایع داخلی تأکید کرده و راهکارهایی برای حل مشکلات تاجران و صنعتکاران بررسی شد.
نورالدین عزیزی همچنین از پارک صنعتی قندوز که بر اساس دستور رهبر طالبان در زمینی به مساحت ۱۰ هزار جریب در حال ساخت است، بازدید کرد. وی این پروژه را گامی مهم در مسیر صنعتیسازی کشور دانسته و آن را زمینهساز ایجاد اشتغال، رشد اقتصادی و حرکت به سوی خودکفایی عنوان کرد.
وزیر صنعت و تجارت طالبان در ادامه از شماری از فابریکههای صنعتی، از جمله یک فابریکه ذوبآهن که بهتازگی در این ولایت در حال اعمار است، دیدن کرد و بر اهمیت توسعه چنین پروژههایی در تقویت تولیدات داخلی تأکید نمود.













