• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11793 امروز 7

اخبار ویژه

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد ارتش پاکستان حمله به مواضع گروه‌های مسلح در افغانستان را حق دفاعی خواند روسیه برای کمک به حل اختلافات افغانستان و پاکستان اعلام آمادگی کرد پوتین: جهان از شجاعت و مقاومت ملت ایران شگفت‌زده شده است هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند

♥1

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد

  • کد خبر : 97988
  • 10 میزان 1405 - 21:24
والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد
ملا شیرین، والی طالبان در قندهار، ادعای ارتش پاکستان درباره برگزاری نشستی با حضور نمایندگان گروه‌های مسلح خارجی در این ولایت را رد کرده و آن را «پوچ» خوانده است؛ ادعایی که در ادامه تنش‌های فزاینده میان کابل و اسلام‌آباد مطرح شده است.

ملا شیرین، والی طالبان در قندهار، ادعای سخنگوی ارتش پاکستان مبنی بر برگزاری نشستی با حضور جنگ‌جویان خارجی در این ولایت را رد کرده و آن را «پوچ» خوانده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، دفتر مطبوعاتی والی طالبان در قندهار روز جمعه، ۱۰ میزان، در خبرنامه‌ای اعلام کرده است که افغانستان نیازی ندارد از جنگ‌جویان خارجی دعوت کند یا با آنان نشست و دیدار داشته باشد. در این خبرنامه آمده است که مقام‌های نظامی پاکستان با طرح چنین ادعاهایی تلاش می‌کنند کشتار غیرنظامیان در افغانستان و دیگر اقدامات خود را توجیه کنند.

این واکنش پس از آن مطرح شد که احمد شریف چودری، سخنگوی ارتش پاکستان، روز پنج‌شنبه ادعا کرد نشستی در چهارم سنبله در قندهار به رهبری ملا شیرین برگزار شده است. به گفته او، نمایندگان ارتش آزادی‌بخش بلوچستان، القاعده در شبه‌قاره هند و گروه حافظ گل بهادر، مرتبط با تحریک طالبان پاکستان، در این نشست حضور داشته‌اند.

چودری مدعی شده است که در این نشست درباره هماهنگی فعالیت‌های مسلحانه و افزایش حملات در داخل پاکستان گفت‌وگو شده است. ارتش پاکستان برای این ادعا شواهدی را در نشست خبری ارائه نکرده است.

دفتر والی طالبان در قندهار اما این ادعا را رد کرده و گفته است که چنین نشستی برگزار نشده است. این اتهام‌ها در حالی مطرح می‌شود که تنش میان کابل و اسلام‌آباد در هفته‌های اخیر، همزمان با افزایش حملات و درگیری‌های مرزی و حملات هوایی پاکستان در داخل افغانستان، تشدید شده است.

 

آژانس خبری صدای پامیر 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=97988

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.