• امروز : جمعه, ۳ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 25 September - 2026
کل 11649 امروز 6

اخبار ویژه

پادکست : ادامه پرواز های خارجی ایران با وجود محدودیت های تازه آمریکا پاکستان: چند عضو طالبان در تلاش حمله مرزی کشته شدند منابع: مأموران طالبان ۱۶ زن را در کابل بازداشت کردند نهادهای مدنی افغانستان خواستار ادامه روند حقوقی علیه طالبان شدند مجاهد: پاکستان با حملات هوایی می‌کوشد از تعهدات «پیمان امنیت مکه» شانه خالی کند حمایت کاربران خارجی از اظهارات پزشکیان درباره استانداردهای دوگانه هسته‌ای پاکستان از تلاش برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای خبر داد ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ـ زاهدان پایان یافت؛ مسیر ترانزیتی ایران و افغانستان نزدیک‌تر شد آمریکا: طالبان بازیگران خیلی بد در سطح بین‌المللی هستند پاکستان مواضع طالبان در قندهار، خوست و پکتیا را هدف حملات هوایی قرار داد لید فلچر: طالبان به زنان امدادرسان اجازه کار بدهند مجاهد: چهار غیرنظامی در حملات پاکستان به افغانستان کشته شدند پاکستان: حملات پهپادی از خاک افغانستان را تحمل نمی‌کنیم طالبان از سرنگونی پهپاد انفجاری پاکستان در هلمند خبر دادند کارمند حقوق بلخاب پس از لت‌وکوب منسوبان ولسوال طالبان برای جراحی مغز به کابل منتقل شد

♥20

وزیر فواید عامه طالبان از پیشرفت کار پروژه سرک دوشی – بامیان بازدید کرد

  • کد خبر : 91431
  • 11 جوزا 1405 - 13:05
وزیر فواید عامه طالبان از پیشرفت کار پروژه سرک دوشی – بامیان بازدید کرد
وزارت فواید عامه طالبان اعلام کرده است که ملا محمد عیسی ثانی، وزیر این وزارت، در سفر به ولایت‌های میدان وردک، بامیان و بغلان از جریان کار بخش‌های مختلف پروژه سرک دوشی – بامیان بازدید کرده و بر تکمیل به‌موقع و باکیفیت این پروژه تأکید کرده است.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، وزارت فواید عامه طالبان امروز، دوشنبه ۱۱ جوزا، اعلام کرده است که ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، همراه با شماری از رؤسا و انجینران تخنیکی این وزارت به ولایت‌های میدان وردک، بامیان و بغلان سفر کرده و از روند اجرای پروژه سرک دوشی – بامیان بازدید به عمل آورده است.

به گفته این وزارت، مسیر دوشی – بامیان یکی از شاهراه‌های مهم ترانزیتی کشور به شمار می‌رود که افزون بر انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی، به‌عنوان مسیر بدیل شاهراه سالنگ‌ها نیز از اهمیت ویژه برخوردار است.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، این سرک ۱۵۲ کیلومتر طول دارد و از منطقه دوآب بلوله در ولایت بامیان آغاز شده و تا منطقه دوشی در ولایت بغلان امتداد می‌یابد. قرارداد اجرای این پروژه میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی به ارزش بیش از ۶۴۹.۹ میلیون افغانی منعقد شده است.

وزارت فواید عامه افزوده است که تاکنون کارهای عریض‌سازی، هموارکاری و کندن‌کاری ۹۰ کیلومتر از این مسیر که حدود ۶۰ درصد مجموع پروژه را تشکیل می‌دهد، تکمیل شده است.

در جریان این بازدید، وزیر فواید عامه به مسئولان پروژه و تیم‌های تخنیکی در مورد رعایت معیارهای فنی، تأمین کیفیت و تسریع روند اجرایی هدایات لازم ارائه کرده و تأکید نموده است که کار پروژه باید مطابق زمان‌بندی تعیین‌شده به پایان برسد.

مسئولان پروژه نیز اطمینان داده‌اند که تمامی مراحل کار مطابق مشخصات تخنیکی وزارت فواید عامه و در زمان تعیین‌شده تکمیل خواهد شد.

وزارت فواید عامه می‌گوید با تکمیل این پروژه، سهولت‌های قابل توجهی در رفت‌وآمد مسافران و انتقال کالاها ایجاد خواهد شد و بخشی از مشکلات ترانسپورتی باشندگان مناطق مرکزی کشور کاهش خواهد یافت.

همچنین ملا محمد عیسی ثانی در ادامه سفر خود از جریان کار پروژه سرک میدان وردک – جلریز نیز بازدید کرده و به مسئولان و تیم‌های تطبیق‌کننده در زمینه بهبود کیفیت و پیشبرد بهتر امور رهنمودهای لازم ارائه کرده است.

کارشناسان نیز اعلام کرده‌اند که پروژه سرک دوشی – بامیان از جمله طرح‌های مهم زیربنایی در افغانستان محسوب می‌شود که می‌تواند نقش مهمی در بهبود اتصال مناطق مرکزی با شمال کشور ایفا کند. این مسیر علاوه بر تسهیل تجارت و انتقال محصولات زراعتی، در مواقع اضطراری می‌تواند به‌عنوان مسیر بدیل شاهراه سالنگ مورد استفاده قرار گیرد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=91431

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.