• امروز : پنج شنبه, ۹ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 1 October - 2026
کل 11781 امروز 17

اخبار ویژه

اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند رهبر انقلاب جمهوری اسلامی ایران: فرهنگ نماز باید در جامعه تقویت شود ترامپ پایان حضور نظامی امریکا در عراق را اعلام کرد: مأموریت پر هزینه به اتمام رسید بازداشت بیش از ۱۴۵ هزار شهروند افغانستان در مرز خراسان رضوی کرزی حملات هوایی پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد وزارت خارجه امریکا: بیش از ۲۵۰ هزار ویزا در دوره ترامپ لغو شده است علاقه‌مندی شرکت‌های بلاروسی برای سرمایه‌گذاری و فعالیت در افغانستان فروریختن معدن طلا در تخار؛ ۱۰ معدنچی زیر آوار گیر مانده‌اند آتش‌سوزی در گمرک اسلام‌قلعه مهار شد؛ ۱۶ موتر باربری سوخت حملات پاکستان به کنر و هلمند؛ ۸ غیرنظامی کشته و ۷ تن زخمی شدند لاوروف و متقی در حاشیه نشست فرمت مسکو دیدار می‌کنند طالبان دستور توقف فعالیت دانشگاه سلام در کابل را صادر کردند افشای عملیات جدید موساد برای اجماع‌سازی علیه ایران

♥31

کمک ۱۰ میلیون دوز واکسین پولیو اندونیزیا به افغانستان

  • کد خبر : 55991
  • 14 حمل 1403 - 2:24
کمک ۱۰ میلیون دوز واکسین پولیو اندونیزیا به افغانستان

وزارت صحت عامه می‌گوید که اندونیزیا ده میلیون دوز واکسین پولیو به افغانستان کمک کرده است. بودی رحمت سوریا اسپترا سفیر اندونیزیا برای افغانستان در برنامه‌ای که در وزارت صحت عامه برگزار شده بود، هم‌چنان از پشتیبانی کشورش در بخش‌های گوناگون در افغانستان اطمینان داده است. سفیر اندونیزیا برای افغانستان افزوده است: «ما قبلن درباره […]

وزارت صحت عامه می‌گوید که اندونیزیا ده میلیون دوز واکسین پولیو به افغانستان کمک کرده است.

بودی رحمت سوریا اسپترا سفیر اندونیزیا برای افغانستان در برنامه‌ای که در وزارت صحت عامه برگزار شده بود، هم‌چنان از پشتیبانی کشورش در بخش‌های گوناگون در افغانستان اطمینان داده است.

سفیر اندونیزیا برای افغانستان افزوده است: «ما قبلن درباره نابودسازی پولیو با شریکان مان گفت‌وگو کرده‌ایم. ما جدیت امارت اسلامی درباره ریشه‌کن کردن بیماری پولیو در افغانستان را نیز احساس کرده‌ایم، مساله بیماری پولیو در افغانستان همان‌طوری‌که قبلا اشاره شد، با کشورهای منطقه و به‌ویژه کشور برادر ما پاکستان مرتبط است. من با مقام‌های بخش بهداشت افغانستان درباره نیاز به افزایش توسعه خدمات بهداشتی اولیه بحث کرده‌ام و این موضوع را ان‌شاءالله با بخش بهداشت کشورم نیز شریک خواهم ساخت.»

قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه با ستایش از کمک‌های اندونیزیا می‌گوید که وزارت صحت افغانستان نه تنها در بخش واکسیناسیون پولیو بل در بخش پشتیبانی خدمات اولیه بهداشتی نیز به همکاری نهادهای جهانی نیاز دارد.

آقای عباد گفت: «کودکانی که در سال گذشته مبتلا به پولیو شده‌اند، همه‌ی آنان کودکانی هستند که قبلاً از کم‌بود تغذیه رنج می‌بردند و وضعیت سلامتی ضعیفی داشتند. بنابراین، من تا حد امکان تلاش کرده‌ام که چگونه می‌توانم کمیته‌های بین‌المللی و نهادهای کمک‌رسان را متقاعد کنم که نه تنها از طریق برنامه واکسیناسیون ما را پشتیبانی کنند، بلکه نیاز داریم که شرکای بین‌المللی و پشتیبانی آنان را برای بهبود خدمات بهداشت اولیه فراهم کنند.»

مجتبی صوفی پزشک درباره اهمیت آگاهی‌دهی به مردم گفت: «پیام‌های تبلیغاتی مهم‌تر از تطبیق واکسین پولیو است. اگر این پروگرام موفق می‌بود، ما در بیست سال گذشته می‌توانستیم پولیو را ریشه‌کن بسازیم ولی متاسفانه هنوز هم واقعات پولیو در افغانستان موجود است و این نشان دهنده این است که ما باید در قسمت آگاهی‌دهی مردم بیشتر کار بکنیم.»

روزنامه ملی هند نیز به نقل از معاون مدیر فن‌آوری، تحقیقات و تحلیل فلج اطفال در بنیاد بل و ملیندا گیتس نوشته است که افغانستان و پاکستان تنها کشورهای هستند که پولیو در این دو کشور ریشه‌کن نشده است. این روزنامه به نقل از کارشناسان فلج کودکان هم‌چنان نوشته که از ده شکل ویروس فلج کودکان تنها دو نوع آن در مناطق دورافتاده‌ی این دو کشور باقی مانده‌اند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=55991

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.