• امروز : دوشنبه, ۱۹ قوس ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 December - 2024
کل 4623 امروز 6

اخبار ویژه

ترامپ شروط خود برای عدم خروج از ناتو را اعلام کرد وزیر معارف: برای بررسی وضعیت تعلیمی به ولایت هلمند رفت مسکو: اوکراین مجموعا ۳۹۲۶۰ نظامی خود را در کورسک از دست داده است استرالیا: بسته شدن انستیتیوت‌های طبی به روی دختران در افغانستان زندگی افراد را به خطر می‌اندازد داون نیوز: پاکستان در سیاست با افغانستان بازنگری کند طالبان: کشورها بر اساس منافع مشترک با افغانستان تعامل کنند وزارت اطلاعات و فرهنگ: آرشیف ملی بازسازی می‌شود والی پیشین ننگرهار: میان مردم و طالبان فاصله بزرگ ایجاد شده است بزرگان قومی و علمای ولایت لوگر با مولوی عبدالکبیر دیدار کردند ۱۶میلیون دالر از سوی بانک مرکزی به فروش می‌رسد امکانات گرمایشی برای شفاخانه‌های هرات فراهم شده است مقام پاکستانی: افغانستان صلح آمیز و باثبات به نفع همه است معاونیت اقتصادی طالبان:گزارش بانک جهانی درباره وضعیت بحرانی اقتصاد افغانستان واقعیت ندارد وزیر خارجه روسیه: گروه‌های تروریستی نباید در سوریه مسلط شوند بیست‌ودومین نشست مجمع دوحه در پایتخت قطر آغاز شد

7

سازمان ملل: طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان در افغانستان اند

  • کد خبر : 51377
  • 03 جدی 1402 - 21:51
سازمان ملل: طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان در افغانستان اند

سازمان ملل طی گزاری نسبت به وضعیت کودکان در افغانستان می‌گوید که طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان به ویژه در صفوف نیروهای امنیتی این گروه، اند. ویرجینیا گامبا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور کودکان و درگیری‌های مسلحانه گفته که طالبان هیچ‌گونه مسولیتی در قبال حفاظت از کودکان را نمی‌پذیرند و این گروه […]

سازمان ملل طی گزاری نسبت به وضعیت کودکان در افغانستان می‌گوید که طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان به ویژه در صفوف نیروهای امنیتی این گروه، اند.

ویرجینیا گامبا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور کودکان و درگیری‌های مسلحانه گفته که طالبان هیچ‌گونه مسولیتی در قبال حفاظت از کودکان را نمی‌پذیرند و این گروه عامل اصلی خشونت علیه آنان اند.

به گفته او، طالبان علی‌الرغم فرمان رهبر این گروه، به استخدام و استفاده از کودکان به عنوان جنگجو پایان نداده و افراد زیر ۱۸ سال را کودک نمی‌شمارند.

او از طالبان خواسته است که اقدامات ملموس را جهت حافظت از کودکان روی دست گیرند.

به گفته او، در نظر گرفتن افراد زیر ۱۸ سال به‌عنوان کودک و ممانعت از جذب آنان در نیروهای نظامی به شکستن چرخه خشوت و نابرابری ساختاری حقوق کودکان منجر شده و می‌تواند به صلح و ثبات درازمدت در افغانستان کمک کند.

بخش کودکان سازمان ملل یاد آور شده که با وجود کاهش درگیری‌ها در افغانستان، کودکان در این کشور همچنان در وضعیت به شدت آسیب‌پذیری به‌سر می‌برند.

در گزارش آمده که دسترسی کودکان به خدمات اولیه به‌دلیل درگیری طولانی، آواره‌گی، فقر شدید و ناامنی غذایی، کمبود فرصت‌های معیشتی و عدم سرمایه‌گذاری در خدمات عمومی و بلایای طبیعی مختل شده و آسیب‌پذیری آن‌ها در برابر تخلفات جدی مانند استخدام و استفاده به عنوان جنگجو و خشونت جنسی را افزایش یافته است.

طبق گزارش، از آغاز ۲۰۲۱ تا پایان ۲۰۲۲، به‌صورت کلی ۴۵۱۹ مورد تخلف جدی علیه ۳۵۴۵ کودک چند ماهه تا ۱۷ ساله در افغانستان گزارش شده است.

در‌ گزارش سازمان ملل آمده است که طالبان عاملان اصلی این تخلفات هستند.

سازمان ملل علاوه کرده است که طالبان تعریف بین‌المللی کودک را به‌عنوان فردی زیر ۱۸ سال نمی‌پذیرند و کودک را فردی می‌داند که نشانه‌های بلوغ را نشان نمی‌دهد.

این در حالی است که سال گذشته ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان به مسوولان نظامی این گروه دستور داده بود که از به‌کارگیری افراد کم سن در صفوف و پایگاه‌های نظامی طالبان خودداری کنند؛ حضور این افراد در پایگاه‌های این گروه سبب فتنه و بدنامی می‌شود.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=51377

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.