• امروز : جمعه, ۲۷ میزان ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 18 October - 2024
کل 3987 امروز 10

اخبار ویژه

جنبش اعتراضی چمن: پاکستان در صدد غصب و تصرف خاک چمن است روسیه: آمریکا بر اقدامات اسرائیل سرپوش می‌گذارد غلامی ستاره تیم ملی فوتسال افغانستان به باشگاه (limones 5 agency) اسپانیا پیوست اوچا:دولت آلمان ۱۱٫۲ میلیون دالر به افغانستان کمک کرده است شهادت یحیی سنوار در نبرد با ارتش رژیم صهیونیستی فرماندهی پلیس نیمروز: ۱۲ تن مواد مخدر در این ولایت کشف و امحا شد در دو ماه گذشته ۹۵۰۰ تُن پیاز از قندهار به کشورهای پاکستان و هند صادر شده است وزارت صنعت:در شش ماه نخست سال جاری به ارزش ۸۰ میلیون دالر زعفران از افغانستان صادر شده است بازگشایی راه تورخم پس از دو ماه معاون سیاسی ریاست‌الوزرا:دو عضو دائم شورای امنیت با امارت اسلامی همکاری می‌کنند بازگشت بیش از ۵۷۴ هزار پناهجوی افغانستان از ایران و پاکستان یوناما: خواستار حضور افغانستان در نشست آتی تغییرات اقلیمی شد رهبر جنبش تحفظ پشتون‌‌ها: خواستار حمایت اقوام غیر پشتون افغانستان از این جنبش شد ملاعبدالغنی برادر:کشت خشخاش به صفر رسیده است وزارت صنعت: افغانستان در نمایشگاه بین‌المللی ترکیه شرکت می‌کند

7

سازمان ملل: طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان در افغانستان اند

  • کد خبر : 51377
  • 03 جدی 1402 - 21:51
سازمان ملل: طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان در افغانستان اند

سازمان ملل طی گزاری نسبت به وضعیت کودکان در افغانستان می‌گوید که طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان به ویژه در صفوف نیروهای امنیتی این گروه، اند. ویرجینیا گامبا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور کودکان و درگیری‌های مسلحانه گفته که طالبان هیچ‌گونه مسولیتی در قبال حفاظت از کودکان را نمی‌پذیرند و این گروه […]

سازمان ملل طی گزاری نسبت به وضعیت کودکان در افغانستان می‌گوید که طالبان عامل اصلی خشونت علیه کودکان به ویژه در صفوف نیروهای امنیتی این گروه، اند.

ویرجینیا گامبا نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور کودکان و درگیری‌های مسلحانه گفته که طالبان هیچ‌گونه مسولیتی در قبال حفاظت از کودکان را نمی‌پذیرند و این گروه عامل اصلی خشونت علیه آنان اند.

به گفته او، طالبان علی‌الرغم فرمان رهبر این گروه، به استخدام و استفاده از کودکان به عنوان جنگجو پایان نداده و افراد زیر ۱۸ سال را کودک نمی‌شمارند.

او از طالبان خواسته است که اقدامات ملموس را جهت حافظت از کودکان روی دست گیرند.

به گفته او، در نظر گرفتن افراد زیر ۱۸ سال به‌عنوان کودک و ممانعت از جذب آنان در نیروهای نظامی به شکستن چرخه خشوت و نابرابری ساختاری حقوق کودکان منجر شده و می‌تواند به صلح و ثبات درازمدت در افغانستان کمک کند.

بخش کودکان سازمان ملل یاد آور شده که با وجود کاهش درگیری‌ها در افغانستان، کودکان در این کشور همچنان در وضعیت به شدت آسیب‌پذیری به‌سر می‌برند.

در گزارش آمده که دسترسی کودکان به خدمات اولیه به‌دلیل درگیری طولانی، آواره‌گی، فقر شدید و ناامنی غذایی، کمبود فرصت‌های معیشتی و عدم سرمایه‌گذاری در خدمات عمومی و بلایای طبیعی مختل شده و آسیب‌پذیری آن‌ها در برابر تخلفات جدی مانند استخدام و استفاده به عنوان جنگجو و خشونت جنسی را افزایش یافته است.

طبق گزارش، از آغاز ۲۰۲۱ تا پایان ۲۰۲۲، به‌صورت کلی ۴۵۱۹ مورد تخلف جدی علیه ۳۵۴۵ کودک چند ماهه تا ۱۷ ساله در افغانستان گزارش شده است.

در‌ گزارش سازمان ملل آمده است که طالبان عاملان اصلی این تخلفات هستند.

سازمان ملل علاوه کرده است که طالبان تعریف بین‌المللی کودک را به‌عنوان فردی زیر ۱۸ سال نمی‌پذیرند و کودک را فردی می‌داند که نشانه‌های بلوغ را نشان نمی‌دهد.

این در حالی است که سال گذشته ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان به مسوولان نظامی این گروه دستور داده بود که از به‌کارگیری افراد کم سن در صفوف و پایگاه‌های نظامی طالبان خودداری کنند؛ حضور این افراد در پایگاه‌های این گروه سبب فتنه و بدنامی می‌شود.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=51377

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.