• امروز : شنبه, ۶ اسد ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
کل 3171 امروز 10

اخبار ویژه

بازدید وزیر زراعت و آبیاری طالبان از بندر حیرتان یک شرکت اماراتی خواستار دریافت غرامت ۱۵ میلیون دالری از افغانستان شده است وزارت خارجه پاکستان باکمیشنر عالی پناه‌جویان سازمان ملل‌متحدگفتگو کرد وزارت خارجه ترکمنستان کاردار طالبان برای سفارت افغانستان را پذیرفت ذکیه خدادادی تکواندوکار افغانستانی مشعل المپیک را در پاریس حمل کرد وزارت صنعت:پنج میلیارد و ۲۳۷ میلیون دالر دادوستد در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رییس عمومی استخبارات امارت اسلامی برخی حلقات استخباراتی در افغانستان فعالیت دارند دیدار معاون اداری ریاست‌الوزرا با معاون وزیر فرهنگ و گردشگری چین اخراج یکی از فرماندهان ژنرال دوستم از ترکیه لایحه آمریکا برای جلوگیری از به‌رسمیت شناختن حکومت طالبان وزیر خارجه پاکستان:حمله به نمایندگی‌های دیپلماتیک پاکستان کار اتباع افغانستان است وزارت معارف برای جذب آموزگاران مسلکی تفاهم‌نامه‌ای را با اداره ملی امتحانات به امضا رساند یک کارخانه تولید دوا در کابل گشایش یافت وزیر دفاع طالبان:به زودی به حریم هوایی خویش حاکمیت پیدا می‌کنیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با بشار اسد رئیس جمهور سوریه در کرملین دیدار کرد

0

طالبان با ایجاد موسسات جعلی از کمک‌های بشردوستانه سود می‌برند

  • کد خبر : 51990
  • 06 دلو 1402 - 11:10
طالبان با ایجاد موسسات جعلی از کمک‌های بشردوستانه سود می‌برند

توماس وست نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان می‌گوید که طالبان با ایجاد موسسات امدادرسانی جعلی از کمک‌های بشردوستانه برای مردم کشور، به نفع خود استفاده می‌کنند. آقای وست شب گذشته ۴ دلو، در گفتگو با شماری از خبرنگاران افغانستان گفته، هرچند ۷۰ درصد مردم افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند؛ اما بحران بشری در […]

توماس وست نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان می‌گوید که طالبان با ایجاد موسسات امدادرسانی جعلی از کمک‌های بشردوستانه برای مردم کشور، به نفع خود استفاده می‌کنند.

آقای وست شب گذشته ۴ دلو، در گفتگو با شماری از خبرنگاران افغانستان گفته، هرچند ۷۰ درصد مردم افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند؛ اما بحران بشری در کشور با کمک‌هایی چون آرد و روغن حل نمی شود و افغانستان به معیشت پایدار و توسعه بخش خصوصی، نیاز دارد.

او افزوده که سازمان‌های همکار امریکا مستقیماً کمک‌های بشری را به مردم توزیع کرده؛ اما در مواردی برخی این شرکت‌ها از بیم افتادن کمک‌ها به دست طالبان فعالیت شان را متوقف کرده‌اند.

وست همچنین تاکید کرد که طالبان با ایجاد موسسات کمک‌رسانی جعلی در روند کمک‌رسانی به مردم افغانستان مداخله می‌کنند و تلاش دارند با این روش بخشی از این کمک‌ها را به کیسه خود بریزند.

او در خصوص رشد اقتصادی افغانستان گفت که “باید راهی برای کمک‌های پایدار پیدا کنیم. ما می‌خواهیم از شیوه فعلی که توزیع آرد و روغن است، فاصله بگیریم. ما می‌خواهیم به سوی ایجاد معیشت پایدار حرکت کنیم که بخش خصوصی را تقویت کند.”

توماس وست همچنین در مورد گزینش نماینده ویژه سازمان ملل در امور افغانستان صحبت کرده و گفته‌است: “ما به صدای قوی نیاز داریم که برای افغانستان مفید باشد؛ صدایی که در سطح افغانستان، منطقه و جهان شنیده شود. این فرد باید به پایتخت‌های جهان برود و در مسیر عادی‌سازی روابط جهان با افغانستان کار کند. بیشتر کار او دیپلوماسی و کار با مسکو، اسلام آباد، تاشکند و منطقه خواهد بود. ما از چنین ماموریتی حمایت می‌کنیم.”

به گفته او، قدرت‌های بزرگ در شورای امنیت به این نظر اند که در دیپلوماسی با طالبان باید تغییراتی بیاید. چون، این شورا از تعامل با طالبان راضی نیست و آن را موثر ارزیابی نمی‌کند.

او تصریح کرده که “کار هماهنگ‌کننده ویژه این است که واقعیت‌های افغانستان را ارزیابی کند و پیشنهاد بدهد که چگونه جامعه جهانی وضعیت را بهبود بخشد.”

وست در خصوص آغاز گفتگوهای بین‌الافغانی نیز گفته که “البته نیاز به گفتگو میان افغان‌ها است. آنها درباره آینده کشور حرف بزنند. اما این گفتگوها نباید توسط خارجی‌ها تحمیل شود. اما بخشی از کار این نماینده این خواهد بود که با افغانها نیز گفتگو کند تا روند گفتمان ملی میان افغانها پروسه رقم بخورد.”

همچنین آقای وست در خصوص رقابت قدرت‌های بزرگ در افغانستان گفته که “افغانستان کشوری نیست که در آن رقابت جیوپولیتیک رخ دهد.”
او افزوده، “در افغانستان، ما منافع مشترکی با بخش عمده قدرت‌ها داریم. ما می‌خواهیم که از افغانستان تهدیدی تروریستی متوجه هیچ کشوری نشود و بار دیگر حملات تروریستی در آنجا سازمان دهی نشود.”

به گفته او، هچ کشوری مایل نیست که سیلی از مهاجران به سوی کشورهای ایران و پاکستان برود.

اما؛ او تاکید کرد که تنظیم تلاش‌های دیپلماتیک و اتخاذ رویکرد مشترک از سوی کشورهای بانفوذ در مورد افغانستان بسیار پیچیده است؛ ولی این کشورها باید گردهم بیایند و در مورد گام‌های بعدی بحث کنند تا وضعیت افغانستان بهبود پیدا کند.

این در حالی است که قرار است در آینده نزدیک نشست نمایندگان ویژه کشورها در مورد افغانستان با میزبانی سازمان ملل برگزار شود.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=51990

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.