• امروز : شنبه, ۶ اسد ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
کل 3166 امروز 5

اخبار ویژه

وزارت صنعت:پنج میلیارد و ۲۳۷ میلیون دالر دادوستد در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رییس عمومی استخبارات امارت اسلامی برخی حلقات استخباراتی در افغانستان فعالیت دارند دیدار معاون اداری ریاست‌الوزرا با معاون وزیر فرهنگ و گردشگری چین اخراج یکی از فرماندهان ژنرال دوستم از ترکیه لایحه آمریکا برای جلوگیری از به‌رسمیت شناختن حکومت طالبان وزیر خارجه پاکستان:حمله به نمایندگی‌های دیپلماتیک پاکستان کار اتباع افغانستان است وزارت معارف برای جذب آموزگاران مسلکی تفاهم‌نامه‌ای را با اداره ملی امتحانات به امضا رساند یک کارخانه تولید دوا در کابل گشایش یافت وزیر دفاع طالبان:به زودی به حریم هوایی خویش حاکمیت پیدا می‌کنیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با بشار اسد رئیس جمهور سوریه در کرملین دیدار کرد بازداشت ۵۵نفر در ولسوالی ارزگان خاص توسط طالبان درگیری نمایندگان ترکیه در صحن علنی پارلمان حقانی:شمار نیروهای پولیس وزارت داخله به ۲۳۰هزار نفر افزایش یافته است وزارت ترانسپورت:سنگ تهداب یک انتظارگاه جدید در میدان هوایی کابل گذاشته شد وزیر معادن:تمام آمادگی‌ها از برای آغاز کار پروژه تاپی گرفته شده

0

یک مرکز درمان بیماری تلاسیمیا در جلال‌آباد گشایش یافت

  • کد خبر : 57530
  • 13 ثور 1403 - 18:44
یک مرکز درمان بیماری تلاسیمیا در جلال‌آباد گشایش یافت

یک مرکز درمان بیماری تلاسیمیا به هزینه ۳۰ هزار دالر به همکاری مالی یک نهاد کمک‌کننده در شهر جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار گشایش یافت. اسلام‌الدین شینواری مسوول نهاد کمک‌کننده می‌گوید که در این مرکز، در هر دو ساعت برای حدود بیست تن خون داده می‌شود. این مرکز درمانی که دارای ۱۵ بستر است، روزانه گنجایش […]

یک مرکز درمان بیماری تلاسیمیا به هزینه ۳۰ هزار دالر به همکاری مالی یک نهاد کمک‌کننده در شهر جلال‌آباد مرکز ولایت ننگرهار گشایش یافت.

اسلام‌الدین شینواری مسوول نهاد کمک‌کننده می‌گوید که در این مرکز، در هر دو ساعت برای حدود بیست تن خون داده می‌شود.

این مرکز درمانی که دارای ۱۵ بستر است، روزانه گنجایش حدود ۲۰ بیمار را دارد.

آقای شینواری در این باره گفت: «هرنوع آزمایش‌های شان را ما انجام می‌دهیم. ما خون بیمارها را تامین می‌کنیم، همه امکانات این‌جا رایگان است.»

امین‌الله شریف رییس صحت عامه ننگرهار گفت: «اگر مرکزها برای آن‌ها ایجاد نکنیم، روز به روز ارقام آن‌ها بیش‌تر می‌شود. بناء، ما تلاش می‌کنیم که برای درمان آن مرکزهای درمانی ایجاد بکنیم.»

از سویی هم، شماری از افرادی دچار به بیماری تلاسیمیا از گشایش این مرکز درمانی ابراز خرسندی می‌کنند و از نهادهای دیگر نیز خواستار ایجاد این‌گونه مرکزهای درمانی هستند.

محمد بیمار گفت: «در نتیجه استفاده مکرر خون، جگرهای ما پندیده‌اند و میزان آهن وجود ما زیاد شده است و استخوان‌های سر ما بزرگ شده‌اند.»

نویدالله بیمار گفت: «وقتی به صحت عامه می‌آییم، بعضی وقت‌ها خون نمی‌باشد، بناء خواست ما از جوانان این است که برای ما خون بدهند و از تجارها می‌خواهیم که چنین مرکزها برای ما ایجاد کنند.»

همایون ۴۷ ساله که رانندگی می‌کند، دو دختر و دو پسر اش به بیماری تلاسیمیا مبتلا هستند.

او که با چالش‌های اقتصادی سختی روبه‌رو است و توان تامین هزینه‌های خانواده‌اش را ندارد؛ اما ماهانه ناگزیر است برای فرزندانش خون تهیه کند.

همایون بیماردار گفت: «همه در روز عید از والدین شان درخواست لباس و چپلی می‌کنند؛ اما کودکان من از من درخواست خون می‌کردند، تنها خدا می‌داند که من چه درد می‌کشم.»

بر بنیاد معلومات ریاست صحت عامه ننگرهار، هم اکنون حدود یک هزار و ۷۰۰ تن در این ولایت به بیماری تلاسیمیا مبتلا هستند.

مسوولان این ریاست می‌گوید که تلاش می‌ورزند تا با ساخت‌وساز مرکزهای درمانی، به چالش‌های بیماران رسیدگی کنند.

 

آژانس خبری پامیر

 

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=57530

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.