• امروز : یکشنبه, ۲ جدی ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
کل 4787 امروز 12

اخبار ویژه

جوانان دانش‌آموخته در ولایت بدخشان از نبود کار ابراز نگرانی می‌کنند مولوی عبدالکبیر: با جهان به گونه‌ مستقیم ارتباط داریم هبت الله آخوند‌زاده رهبر طالبان در فرمانی احکام حکومت پیشین در مورد همکاران این گروه را باطل کرده است بررسی وضعیت زندانیان در زندان‌های طالبان آغاز می‌شود بند پاشدان به محل گردش‌گری بزرگ تبدیل شده است وزارت امور مهاجرین: دوازده زندانی افغانستان از زندان‌های پاکستان آزاد شدند وزارت معادن: معدن سمتی تخار به یک شرکت چینی- افغان واگذار شده است وزارت صنعت: در ۸ ماه گذشته به ارزش ۳۳ میلیون دالر انار از کشور صادر شده است جنبش اعتراضی چمن: جلو صادرات و واردات در گذرگاه چمن – سپین بولدک را می‌گیریم ایجاد محکمه ویژه برای پرداخت حقوق متقاعدان سازمان ملل: کمک‌های جهانی به افغانستان همچنان محدود است مجاهد: افغانستان در مسیر خودکفایی گام برداشته است باشندگان بامیان از تخریب آثار تاریخی این ولایت ابراز نگرانی می‌کنند وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد بر اثر حمله یک مرد با موتر به جمعیتی در بازار کریسمس در آلمان ۱۱نفر کشته و ۶۰نفر زخمی شدند

0

وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد

  • کد خبر : 68811
  • 01 جدی 1403 - 14:43
وزارت معادن: افغانستان ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی دارد

وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که افغانستان با داشتن ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی، یکی از کشورهای غنی در منطقه به‌شمار می‌رود. به گفته همایون افغان سخنگوی این وزارت، بیش‌تر این سنگ‌ها در ولایت‌های کابل، پنجشیر، بدخشان، لغمان، نورستان و کنر یافت می‌شوند. او تاکید می‌کند که افغانستان، به‌جز الماس، دارای همه انواع سنگ‌های […]

وزارت معادن و پترولیم می‌گوید که افغانستان با داشتن ۱۲۰ نوع سنگ قیمتی و نیمه‌قیمتی، یکی از کشورهای غنی در منطقه به‌شمار می‌رود.

به گفته همایون افغان سخنگوی این وزارت، بیش‌تر این سنگ‌ها در ولایت‌های کابل، پنجشیر، بدخشان، لغمان، نورستان و کنر یافت می‌شوند.

او تاکید می‌کند که افغانستان، به‌جز الماس، دارای همه انواع سنگ‌های قیمتی از جمله زمرد، یاقوت و لاجورد است.

همایون افغان گفت: در دنیا ۱۲۰ نوع سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی پیدا می‌شود، به‌جز از الماس، افغانستان تمام این سنگ‌ها را داراست، به‌ویژه زمرد، یاقوت و لاجورد به گونه گسترده وجود دارد.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری نیز بر اهمیت ایجاد بازار فروش و مرکزهای پروسس برای صادرات سنگ‌های قیمتی تاکید می‌کند.

جان آقا نوید سخنگوی این اتاق گفت: ایجاد مرکزهای پروسس در داخل کشور و تأسیس مارکیت‌های تجارتی و مرکزهای فروش برای این سنگ‌ها می‌تواند به رشد اقتصادی کمک کند.

آگاهان اقتصادی سرمایه‌گذاری روی سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی را برای رشد اقتصادی کشور موثر می‌دانند.

عبدالشکور هده‌وال آگاه مسایل اقتصادی گفت: اگر این برنامه‌ها به‌گونه واقعی اجرا و قراردادها شفاف باشند، نه تنها اقتصاد افغانستان بهبود می‌یابد، بلکه تاثیرات منطقه‌ای نیز خواهد داشت.

مسئولان امارت اسلامی نیز همواره تاکید کرده‌اند که سهولت‌های لازم برای استخراج معادن، به‌ویژه سنگ‌های قیمتی، فراهم شده است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=68811

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.