• امروز : یکشنبه, ۱۸ سنبله ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024
کل 3492 امروز 10

اخبار ویژه

دیدار علماء و بزرگان ولایات فاریاب و جوزجان با عبدالسلام حنفی امیر خان متقی: با وزیر امور خارجه ترکمنستان دیدار کرد وزارت صحت عامه: چهل کارمند صحی برای آموزش به ایران اعزام شدند وزارت خارجه:طالبان علیه گروه‌های تروریستی اقدامی نکرده است روسیه:تصمیم قرقیزستان برای حذف طالبان از فهرست گروه‌های ممنوعه یک ضرورت بود شکایت مردم پامیر بدخشان از کم‌بود خدمات صحی ۱۷ دانش‌آموز درکنیا بر اثر آتش سوزی جان باختند هبت‌الله آخندزاده: بر دوری از اختلاف و اتحاد تأکیدکرد برنامه جهانی غذا:بیش از دوازده میلیون نفر با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو خواهندشد کمیسیون عالی مبارزه با مواد مخدر:جامعه جهانی به تعهدات خود در مبارزه با مواد مخدر عمل کند وزیر تحصیلات عالی: کاربران شبکه‌های اجتماعی از جمله ایکس و فیسبوک مرتد هستند دوازده کشور عضو شورای امنیت خواستار لغو قانون امر به معروف و نهی از منکر طالبان شدند فدراسیون فوتبال افغانستان: تیم ملی فوتسال فردا با پاراگوئه بازی دوستانه دارد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق جنوبی لبنان را هدف قرار دادند شکست تیم ملی فوتسال افغانستان برابر تایلند

3

جهان از تشکیل پرونده علیه طالبان در دیوان بین‌المللی دادگستری حمایت کنند

  • کد خبر : 52206
  • 11 دلو 1402 - 21:45
جهان از تشکیل پرونده علیه طالبان در دیوان بین‌المللی دادگستری حمایت کنند

هدر بار معاون مدیر بخش زنان دیدبان حقوق بشر سازمان ملل از کشورهای عضو کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان خواسته که از تشکیل پرونده علیه طالبان حمایت کنند. خانم بار امروز چهارشنبه ۱۱ دلو، در مطلبی در خصوص بازگشایی پرونده توسط افریقای جنوبی علیه اسرائیل مبنی بر نقض کنوانسیون نسل کشی در غزه، نوشته که […]

هدر بار معاون مدیر بخش زنان دیدبان حقوق بشر سازمان ملل از کشورهای عضو کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان خواسته که از تشکیل پرونده علیه طالبان حمایت کنند.

خانم بار امروز چهارشنبه ۱۱ دلو، در مطلبی در خصوص بازگشایی پرونده توسط افریقای جنوبی علیه اسرائیل مبنی بر نقض کنوانسیون نسل کشی در غزه، نوشته که زنان افغانستان در داخل این کشور و در دیاسپورا نیز دنبال چنین موضوعی هستند.

او افزوده که “سرکوب وحشیانه” زنان و دختران و محرومیت آنان از حقوق شان توسط طالبان نقض آشکار کنوانسیون رفع همه اشکال تبعیض علیه زنان است که افغانستان در سال ۲۰۰۳ آن را تصویب کرد.

به گفته او، کنوانسیون منع تبعیض علیه زنان به کشورهای طرف معاهده اجازه می‌دهد تا اختلافات خود را با سایر دولت‌های عضو در رابطه با تفسیر یا اجرای کنوانسیون که با مذاکره یا داوری حل‌وفصل نشده، به دیوان بین‌المللی دادگستری بسپارند.

بار تاکید کرده که بسیاری از دولت‌ها در سراسر جهان حمله طالبان به حقوق زنان و دختران را محکوم کرده‌اند؛ درحالی‌که دادگاه کیفری بین‌المللی در حال بررسی جنایات ادعایی علیه طالبان است، دیوان بین‌المللی دادگستری نیز راهی را برای پی‌گرد قضایی سوءاستفاده‌های طالبان در اختیار دولت‌های حامی زنان افغانستان قرار می‌دهد که می‌تواند تأثیر مثبت داشته باشد.

او گفته، “زنان و دختران افغان سزاوار روزی هستند که در دادگاه علیه طالبان حضور داشته باشند و دیوان بین‌المللی دادگستری می‌تواند نقش مهمی ایفا کند. حمایت تنها یک دولت عضو کنوانسیون رفع تبعیض می‌تواند این امر را محقق کند.”

این در حالی است که طالبان پس از تسلط بر افغانستان، زنان را از حق تعلیم، تحصیل، کار و سفر منع کرده‌اند. این گروه همچنین اخیراً به بهانه بدحجابی، بازداشت گسترده زنان و دختران را در کابل و برخی ولایت‌های دیگر آغاز کرده‌است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=52206

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.