• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11793 امروز 0

اخبار ویژه

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد ارتش پاکستان حمله به مواضع گروه‌های مسلح در افغانستان را حق دفاعی خواند روسیه برای کمک به حل اختلافات افغانستان و پاکستان اعلام آمادگی کرد پوتین: جهان از شجاعت و مقاومت ملت ایران شگفت‌زده شده است هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند

♥22

وزارت شهدا و معلولان: سال گذشته بیش از ۱۵ میلیارد افغانی پرداخت کردیم

  • کد خبر : 63553
  • 01 سنبله 1403 - 0:24
وزارت شهدا و معلولان: سال گذشته بیش از ۱۵ میلیارد افغانی پرداخت کردیم

در برنامه ارایه فعالیت‌های سالانه، مسوولان وزارت شهدا و معلولان  گفته‌اند که سال پار بیش از ۱۵میلیارد افغانی به بیش از ۶۰۰هزار معلول، یتیم و بیوه پرداخت شده است. مسئولان در این برنامه افزوده‌اند که بیش از ۲۸هزار یتیم، بیوه و معلول غیرواجدشرایط شناخته شده و از سیستم این وزارت حذف شده‌اند. عبدالحکیم حقانی معین […]

در برنامه ارایه فعالیت‌های سالانه، مسوولان وزارت شهدا و معلولان  گفته‌اند که سال پار بیش از ۱۵میلیارد افغانی به بیش از ۶۰۰هزار معلول، یتیم و بیوه پرداخت شده است.

مسئولان در این برنامه افزوده‌اند که بیش از ۲۸هزار یتیم، بیوه و معلول غیرواجدشرایط شناخته شده و از سیستم این وزارت حذف شده‌اند.

عبدالحکیم حقانی معین وزارت شهدا و معلولان در این برنامه گفت:طی یک سال اخیر، مجموعاً مبلغ ۱۵میلیارد و ۴۰۷ میلیون و ۳۸۲هزار و ۷۰۸ افغانی به ۶۱۲هزار ۸۸ بیوه، یتیم و معلول طور ماهوار به صورت نقدی مساعدت شده است.

به گفته مسئولان، به تعداد بیش از ۶۵۳هزار یتیم، بیوه و معلول شناسایی شده و بیش از ۲۶۳هزار آن به سطح کشور درج سیستم شده است و بیش از ۲۸هزار بیوه، یتیم و معلول هم از سیستم این وزارت حذف شده‌اند.

آقای حقانی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۳۰۰۰ بیوه، یتیم و معلول شناسایی شده‌اند که از این تعداد بیش از ۲۶۴ هزار تن آنان در سیستم ثبت شده‌اند.

معین این وزارت همچنان افزوده است که از این جمله بیش از ۱۲۲ هزار یتیم، معلول و بیوه از حکومت پیشین اند.

کلیم‌الله افغان رییس مالی و اداری وزارت شهدا و معلولان گفته است که ۱۲۰ معلول و یتیم در بخش‌های فنی و حرفوی آموزش دیده و به بیش از ۸۹ هزار تن دیگر از کمک‌های خوراکی و غیرخوراکی بهره‌مند شده‌اند. براساس گفته‌های آقای افغان، وزارت شهدا و معلولان در نظر دارد برای یتیمان و ورثه شهدا در قندهار، غزنی و چند ولایت دیگر  شهرک‌ ایجاد کند.

کلیم‌الله افغان افزود: «برای ورثه شهدا و معلولین در آینده برنامه‌ها و طرح ساخت شهرک‌ها در نظر گرفته شده و تا یک اندازه در این راستا پیشرفت نیز شده است. زمین شهرک‌ها در قندهار و غزنی مشخص شده و در دیگر ولایت‌ها تلاش‌ها جریان دارد.

بربنیاد معلومات مسوولان در وزارت شهدا و معلولان، این وزارت با ۶۷ موسسه خیریه تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسانیده که به ارزش بیش از چهار میلیون دالر خدمات به افراد مستحق و بی‌بضاعت اراییه شده است.

أژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=63553

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.