• امروز : شنبه, ۱۱ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 3 October - 2026
کل 11793 امروز 0

اخبار ویژه

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد ارتش پاکستان حمله به مواضع گروه‌های مسلح در افغانستان را حق دفاعی خواند روسیه برای کمک به حل اختلافات افغانستان و پاکستان اعلام آمادگی کرد پوتین: جهان از شجاعت و مقاومت ملت ایران شگفت‌زده شده است هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند

♥24

برنامه جهانی خوراک وضعیت امنیت غذایی در افغانستان بهبود یافته است

  • کد خبر : 67221
  • 23 عقرب 1403 - 9:23
برنامه جهانی خوراک وضعیت امنیت غذایی در افغانستان بهبود یافته است

برنامه جهانی خوراک گزارش داده است وضعیت امنیت خوراکی در افغانستان اندکی بهبود یافته، اما نیازهای خوراکی در این کشور هم‌چنان بسیار بالا است.  بر بنیاد این گزارش، با وجود این که بهبود جزیی، ۱۱.۶ میلیون نفر در افغانستان همچنان در مرحله بحران یا بالاتر از آن قرار دارند. این نهاد، بی‌کاری، بدهی خانواده‌ها، درآمد […]

برنامه جهانی خوراک گزارش داده است وضعیت امنیت خوراکی در افغانستان اندکی بهبود یافته، اما نیازهای خوراکی در این کشور هم‌چنان بسیار بالا است. 

بر بنیاد این گزارش، با وجود این که بهبود جزیی، ۱۱.۶ میلیون نفر در افغانستان همچنان در مرحله بحران یا بالاتر از آن قرار دارند.

این نهاد، بی‌کاری، بدهی خانواده‌ها، درآمد پایین، بازگشت مهاجران از کشورهای همسایه و نوسانات بهای خواروبار را از علت‌های بنیادی این وضعیت دانسته است.

برنامه جهانی خوراک پیش بینی کرده که حدود ۳.۵ میلیون کودک زیر پنج سال و ۱.۱۵ میلیون زن باردار و شیرده از سوءتغذیه حاد رنج خواهند برد.

ضیاءالدین صافی مسئول ارتباطات برنامه جهانی خوراک گفت: با نزدیک شدن زمستان انتظار می‌رود که بیش‌تر مردم نیازمند کمک‌های اظطراری شود و پروگرام جهانی خوراک در نظر دارد که به بیش از ۶ میلیون نفر رسیدگی کند.

هم‌زمان با این، اداره هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه ملل متحد (اوچا) گزارش داده است که میان ماه‌های جنوری تا اگست سال جاری میلادی به ۱۴.۴ میلیون نفر در افغانستان کمک‌رسانی کرده است.

این نهاد بیان کرده که بحران‌های ناگهانی نیز به طور مستمر نیازهای جدیدی ایجاد کرده و آسیب‌پذیری‌های زیرساختی را تشدید می‌کنند.

سید رحمان باشنده کابل گفت:زمستان است و برف می‌آید و من کودکان قد و نیم قد دارم  با ما کمک کند نه تنها با من بلکه با افرادی که نادار هستند و از کشورهای همسایه به سختی باز گشته‌اند.

امین‌گل باشنده دیگرکابل چنین گفت: زمستان در حال رسیدن است نه زغال داریم و نه چوب کمک‌ها نیست و نه تاحال با ما کسی کمک کرده است. از حکومت خود خواهش داریم که با ما کمک کند.

در همین حال، وزارت اقتصاد می‌گوید که برای رفع نیازهای مردم تلاش‌های خود را افزایش داده است.
این وزارت از جامعه بین‌المللی درخواست کرده تا هم‌کاری‌ها در زمینه زیرساخت‌ها و توسعه کشاورزی را تقویت کنند، تا افغانستان بتواند به‌ تدریج به خودکفایی خوراکی نزدیک شود.

عبدالرحمن حبیب سخنگوی وزارت اقتصاد در این مورد گفت:  اتکا به ظرفیت‌های موجود اقتصادی و تمرکز روی برنامه‌های ملی چون زیر ساخت‌های مواصلاتی و انرژی حمایت از تولیدات داخلی و سکتور خصوصی از طریق تسهیل تجارت و توسعه صادرات و اولویت دادن به سکتور اشتغال‌زایی حمایت از کسب و کارهای کوچک برای بهبود وضعیت اقتصادی از اولویت‌های ما است.

پیش از این، صندوق نجات کودکان اعلام کرده بود که برای ارایه کمک‌های زمستانی به ۱۸ هزار خانواده آسیب‌پذیر در افغانستان، با کمبود ۴.۲ میلیون دالر مواجه است.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=67221

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.