• امروز : شنبه, ۱۱ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 3 October - 2026
کل 11817 امروز 24

اخبار ویژه

دیدار معاون دبیر کل سازمان ملل با امیرخان متقی در کابل سخنگوی سازمان ملل: مهمات منفجر نشده همچنان جان غیرنظامیان افغانستان را تهدید می‌کند سفارت روسیه نسبت به ادامه درگیری میان طالبان و پاکستان ابراز نگرانی کرد جبهه مقاومت ملی از حمله به پاسگاه طالبان در بدخشان خبر داد دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی نسبت به افزایش خطر درگیری‌های مرزی هشدار داد بازگشت ۲۱۹ خانواده مهاجر افغان در ۲۴ ساعت گذشته محمد صادق ریاست هیات پاکستان در نشست فرمت مسکو را بر عهده می‌گیرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی پایان رقابت ورزشکاران افغانستان در بازی‌های آسیایی ناگویا با کسب سه مدال سفیر افغانستان در امارات با والی قندهار دیدار کرد تولید نمک در افغانستان از نیاز سالانه کشور بیشتر شد ۱۱ عضو گروه‌های مسلح در عملیات نیروهای امنیتی پاکستان کشته شدند دو کشته و ۹ زخمی در دو حادثه ترافیکی در بغلان اسحاق دار: طالبان باید در عمل ثابت کند از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده نمی‌شود وزیر مهاجرت بلجیم: ۶۰ پناه‌جوی افغانستان پس از پایان محکومیت اخراج خواهند شد

♥44

۱۷ معتاد به مواد مخدر در بغلان جمع‌آوری و به کمپ ترک اعتیاد سپرده شدند

  • کد خبر : 80215
  • 29 سنبله 1404 - 17:00
۱۷ معتاد به مواد مخدر در بغلان جمع‌آوری و به کمپ ترک اعتیاد سپرده شدند
پولیس مبارزه با مواد مخدر طالبان در ولایت بغلان اعلام کرد که در چهار عملیات جداگانه در شهر پلخمری، ۱۷ معتاد به مواد مخدر را شناسایی و جمع‌آوری کرده‌اند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، پولیس مبارزه با مواد مخدر طالبان در بغلان اعلام کرد که در نتیجه چهار عملیات جداگانه در نقاط مختلف شهر پلخمری، ۱۷ تن از معتادان مواد مخدر شناسایی، جمع‌آوری و برای درمان به کمپ ترک اعتیاد منتقل شدند.

محمد نبی کامران، مدیر مبارزه با مواد مخدر در بغلان، با تأیید این خبر گفت که این عملیات‌ها در مناطق پرخطر شهر پلخمری راه‌اندازی شده بود که در آن نیروهای مربوطه موفق شدند افراد معتاد را شناسایی و انتقال دهند.

او افزود: «این افراد به کمپ زندگی دوباره منتقل شده‌اند و برای ۴۵ روز تحت درمان و بازپروری قرار خواهند گرفت. پس از تکمیل روند درمان، آن‌ها به خانواده‌های‌شان سپرده می‌شوند تا زندگی تازه‌ای را آغاز کنند.»

به گفته‌ی محمد نبی کامران، اعتیاد به مواد مخدر یکی از چالش‌های جدی در ولایت بغلان است و شمار قابل توجهی از معتادان در سطح شهر پلخمری و ولسوالی‌های اطراف زندگی می‌کنند. وی تأکید کرد که روند جمع‌آوری و درمان این افراد به گونه پیوسته و مرحله‌وار ادامه خواهد داشت.

این مقام محلی همچنین از خانواده‌ها و باشندگان بغلان خواست تا در شناسایی و معرفی معتادان برای درمان با نیروهای مبارزه با مواد مخدر همکاری کنند.

بر بنیاد آمارهای غیررسمی، ولایت بغلان از جمله مناطق آسیب‌پذیر از نظر شیوع مواد مخدر در شمال کشور به شمار می‌رود و نبود فرصت‌های شغلی و فقر گسترده، از عوامل اصلی گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر عنوان می‌شود.

 

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=80215

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.