• امروز : شنبه, ۱۱ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 3 October - 2026
کل 11813 امروز 20

اخبار ویژه

دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی نسبت به افزایش خطر درگیری‌های مرزی هشدار داد بازگشت ۲۱۹ خانواده مهاجر افغان در ۲۴ ساعت گذشته محمد صادق ریاست هیات پاکستان در نشست فرمت مسکو را بر عهده می‌گیرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی پایان رقابت ورزشکاران افغانستان در بازی‌های آسیایی ناگویا با کسب سه مدال سفیر افغانستان در امارات با والی قندهار دیدار کرد تولید نمک در افغانستان از نیاز سالانه کشور بیشتر شد ۱۱ عضو گروه‌های مسلح در عملیات نیروهای امنیتی پاکستان کشته شدند دو کشته و ۹ زخمی در دو حادثه ترافیکی در بغلان اسحاق دار: طالبان باید در عمل ثابت کند از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده نمی‌شود وزیر مهاجرت بلجیم: ۶۰ پناه‌جوی افغانستان پس از پایان محکومیت اخراج خواهند شد سوسلوف: تشدید تنش با ناتو می‌تواند به نقطه بی‌بازگشت برسد خلیل‌زاد اسلام‌آباد را «کانتینرآباد» خواند اتحادیه اروپا خواستار خویشتن‌داری و گفت‌وگوی افغانستان و پاکستان شد قونسلگری افغانستان در مشهد درباره مراجعه بدون نوبت هشدار داد

♥12

بازدید هیأت باستان‌شناسی طالبان از ساحات تاریخی قلعه‌زال کندز برای بررسی وضعیت آثار باستانی

  • کد خبر : 80529
  • 05 میزان 1404 - 9:18
بازدید هیأت باستان‌شناسی طالبان از ساحات تاریخی قلعه‌زال کندز برای بررسی وضعیت آثار باستانی
هیأتی از ریاست باستان‌شناسی وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان همراه با مقام‌های محلی کندز، برای ارزیابی وضعیت ساحات تاریخی ولسوالی قلعه‌زال به این منطقه سفر کردند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، هیأت مسلکی از ریاست باستان‌شناسی وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان، همراه با مسئولان آمریت فرهنگ و هنر ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز، به ولسوالی قلعه‌زال سفر کرد تا وضعیت ساحات تاریخی این منطقه را از نزدیک بررسی کند.

آمر فرهنگ و هنر کندز هدف این سفر را ارزیابی فنی و مسلکی ساحات تاریخی قلعه‌زال عنوان کرد و گفت که حفاظت از تمامی آثار تاریخی و باستانی در ولایت کندز از وظایف اساسی این اداره است. او تأکید کرد که به هیچ فرد حقیقی یا حقوقی اجازه داده نخواهد شد که این ساحات را غصب یا تخریب کند.

به گفتهٔ مسئولان ریاست اطلاعات و فرهنگ کندز، در حال حاضر ۳۲ ساحه باستانی در این ولایت ثبت و راجستر شده که به صورت منظم تحت ارزیابی و نظارت قرار دارند تا از آسیب‌دیدگی و تخریب احتمالی آن‌ها جلوگیری شود.

مسئولان طالبان همچنین خاطرنشان کردند که تلاش‌های خود را برای حفاظت و نجات میراث‌های فرهنگی افزایش داده و برای صیانت قانونی از این دارایی‌های ارزشمند هیچ‌گونه کوششی را دریغ نخواهد کرد.

طالبان سعی دارند با نمایش ظاهری حفاظت از میراث فرهنگی، وجهه‌ای مثبت در سطح داخلی و بین‌المللی ایجاد کنند. اما تجربه گذشته، به‌ویژه تخریب مجسمه‌های بودا در بامیان، نشان می‌دهد که این گروه نه‌تنها تعهد واقعی به حفاظت از آثار تاریخی ندارد، بلکه در مواردی خود عامل تخریب و قاچاق میراث‌های فرهنگی بوده است. این اقدامات طالبان بیشتر تبلیغاتی و برای جلب مشروعیت باشد تا یک سیاست واقعی برای صیانت از تاریخ افغانستان.

 

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=80529

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.