• امروز : پنج شنبه, ۱۶ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل 11923 امروز 13

اخبار ویژه

امیر خان متقی از زمین اختصاص‌ یافته برای ساخت سفارت افغانستان در مسکو بازدید کرد سفیر اندونیزیا در بامیان خواستار گسترش همکاری با افغانستان شد فرانسه برای بازگرداندن مهاجران افغان با طالبان گفت‌وگوهای تخنیکی آغاز کرد ایران گذرگاه مرزی میلک با افغانستان را شبانه‌روزی می‌کند افغانستان و ایران درباره صادرات ۲ هزار میگاوات برق و سرمایه‌گذاری مشترک گفت‌وگو کردند افغانستان و ازبیکستان برای گسترش همکاری‌های زراعتی و اقتصادی رایزنی کردند نشست مشترک سه نهاد منطقه‌ای درباره امنیت افغانستان در مسکو برگزار می‌شود سناتور آمریکایی توقف ویزای ویژه افغان‌ها را نقض تعهد واشنگتن دانست شهباز شریف از گوترش خواست در برابر گروه‌های فعال در افغانستان اقدام شود جبهه مقاومت طالبان را به زمینه‌سازی برای حمله به نهادهای خارجی متهم کرد افغانستان و ایران درباره گسترش همکاری در بخش آب و انرژی گفت‌وگو کردند اتحادیه اروپا با ایجاد مراکز بازگشت مهاجران در کشورهای خارج موافقت کرد جبهه آزادی از کشته‌شدن ۱۱ عضو طالبان در نورستان خبر داد وزیر اطلاعات طالبان: افغان‌ها به عدالت دادگاه کیفری بین‌المللی باور ندارند جبهه آزادی از کشته‌ شدن سه عضو طالبان در کاپیسا خبر داد

♥41

امارت اسلامی: هیچ تهدید امنیتی از خاک افغانستان متوجه کشورها نیست

  • کد خبر : 73692
  • 28 حمل 1404 - 14:55
امارت اسلامی: هیچ تهدید امنیتی از خاک افغانستان متوجه کشورها نیست

امارت اسلامی ادعاهای سازمان پیمان امنیت جمعی درباره تهدیدهای امنیتی و مواد مخدر از خاک افغانستان را رد کرده و گفته است که هیچ تهدید امنیتی از خاک افغانستان متوجه کشورها نیست. حمدالله فطرت معاون سخنگوی امارت اسلامی هم‌چنان تاکید کرده که گام‌های جدی در راستای امنیت مرزی و جلوگیری از قاچاق مواد مخدر برداشته […]

امارت اسلامی ادعاهای سازمان پیمان امنیت جمعی درباره تهدیدهای امنیتی و مواد مخدر از خاک افغانستان را رد کرده و گفته است که هیچ تهدید امنیتی از خاک افغانستان متوجه کشورها نیست.

حمدالله فطرت معاون سخنگوی امارت اسلامی هم‌چنان تاکید کرده که گام‌های جدی در راستای امنیت مرزی و جلوگیری از قاچاق مواد مخدر برداشته شده است.

معاون سخنگوی امارت اسلامی گفته است: افغانستان به همه کشورهای، به‌شمول اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی اطمینان می‌دهد که هیچ تهدید امنیتی از افغانستان متوجه کشورهای دیگر نمی‌شود. در ضمن، امارت اسلامی در راستای جلوگیری از قاچاق و تقویت امنیت مرزها گام‌های بلند برداشته است. تمامی کشورها باید برای تامین امنیت منطقه، مسوولیت خود را ادا کنند.

این در حالی‌ست که سخنگوی سازمان پیمان امنیت جمعی ادعا کرده که افغانستان هم‌چنان منبع مهمی برای چالش‌های امنیتی و جرایم مواد مخدر است. او گفته است که کشورهای عضو این سازمان خواستار تقویت مرزهای تاجیکستان و افغانستان به‌منظور مقابله با این تهدیدها و افزایش هماهنگی‌های منطقه‌ای هستند.

ناتالیا خریتونووا سخنگوی سازمان پیمان امنیت جمعی گفته است: در این زمینه، اجرای برنامه هدفمند بین‌دولتی سازمان پیمان امنیت جمعی برای تقویت مرز تاجیکستان و افغانستان از اهمیت و اولویت ویژه‌ای برخوردار است و برای این سازمان، قلمرو افغانستان همچنان منبعی از چالش‌ها در زمینه هراس‌افگنی، افراط‌گرایی و جرایم مرتبط با مواد مخدر به شمار می‌رود.

کامران امان آگاه مسایل نظامی درباره این ادعا گفت: نگرانی کشورهای مغرض؛ چه از سازمان شانگهای هستند چه از سازمان پیمان امنیت جمعی، و یا پاکستان و تاجیکستان که همسایه‌های ما هستند، برای منافع خود چنین تبلیغاتی را در افغانستان می‌کنند.

نگرانی از جرایم مرتبط با مواد مخدر در افغانستان در حالی ابراز می‌شود که رهبر امارت اسلامی در چهاردهم ماه حمل سال ۱۴۰۱ هجری خورشیدی، فرمانی برای ممنوعیت کشت کوکنار و قاچاق مواد مخدر صادر کرد.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=73692

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.