به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، «دوران وهابوف» رییس اتاق تجارت و سرمایهگذاری خصوصی اوزبیکستان همراه با «بهادر قدیراوف» معاون سفارت آن کشور در افغانستان، با «گلحیدر شفق» والی بامیان دیدار و درباره گسترش همکاریهای اقتصادی، جذب سرمایهگذاری در بخش زراعت و ایجاد فرصتهای شغلی گفتوگو کردهاند.
براساس خبرنامه دفتر رسانهای مقام ولایت بامیان، رییس اتاق تجارت و سرمایهگذاری خصوصی اوزبیکستان در این دیدار بر اهمیت تقویت سکتور زراعت و توسعه سرمایهگذاریهای بزرگ در بخشهای مختلف، بهویژه تولید و فرآوری کچالو تأکید کرده است.
او افزوده که تاجران و سرمایهگذاران اوزبیکستانی، در هماهنگی با مسئولان محلی، علاقهمند سرمایهگذاری در بخش زراعت، حمایت از دهقانان و توسعه کشت کچالو در ولایت بامیان هستند.
در همین حال، «گلحیدر شفق» والی بامیان سطح همکاریهای دوجانبه میان افغانستان و اوزبیکستان را در بخشهای اقتصادی و زراعتی قابل تقدیر خوانده و سرمایهگذاری در بخش زراعت، بهویژه توسعه محصول کچالو، را گامی مهم برای رشد اقتصادی و تقویت معیشت دهقانان عنوان کرده است.
والی بامیان همچنان از رییس اتاق تجارت و سرمایهگذاری خصوصی و هیأت اوزبیکستانی دعوت کرده است تا در بخشهای مختلف تجاری، اقتصادی و زراعتی این ولایت سرمایهگذاریهای بیشتری انجام دهند.
توجه سرمایهگذاران اوزبیکستانی به بخش زراعت در بامیان میتواند زمینهساز توسعه اقتصادی، ایجاد فرصتهای کاری و بهبود وضعیت معیشتی دهقانان شود. تمرکز بر تولید و فرآوری کچالو نیز ظرفیت صادرات محصولات زراعتی افغانستان را افزایش خواهد داد.













