• امروز : جمعه, ۱۰ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
کل 11793 امروز 7

اخبار ویژه

والی طالبان در قندهار ادعای پاکستان درباره نشست با جنگ‌جویان خارجی را رد کرد ارتش پاکستان حمله به مواضع گروه‌های مسلح در افغانستان را حق دفاعی خواند روسیه برای کمک به حل اختلافات افغانستان و پاکستان اعلام آمادگی کرد پوتین: جهان از شجاعت و مقاومت ملت ایران شگفت‌زده شده است هفت عضو تحریک طالبان پاکستان در عملیات نیروهای امنیتی کشته شدند اوچا: بیش از ۳ میلیون افغان در هفت ماه نخست ۲۰۲۶ کمک بشردوستانه دریافت کردند سازمان ملل خواستار تنش‌زدایی فوری میان طالبان و پاکستان شد سخنگوی پاکستان طالبان را به حمایت از گروه‌های تروریستی متهم کرد سازمان ملل درباره پیامدهای بازگشت ۲.۷ میلیون مهاجر افغان هشدار داد فایق حملات پاکستان به کنر و هلمند را محکوم کرد فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی تصاویر کودکان به شهادت‌رسیده در حملات هوایی پاکستان، ابعاد فاجعه در کنر و هلمند را بر ملا کرد اختلاف درون‌گروهی طالبان بر سر تعطیلی جامعه‌المصطفی در کابل درز اطلاعات بیش از ۳ میلیون نظامی آمریکایی در حمله سایبری به پنتاگون کابلوف: خودکفایی اقتصادی افغانستان می‌تواند به تقویت ثبات این کشور و منطقه کمک کند

♥30

نخستین کنفرانس ملی کار در کابل برگزارشد

  • کد خبر : 62171
  • 03 اسد 1403 - 0:23
نخستین کنفرانس ملی کار در کابل برگزارشد

نخستین کنفرانس ملی کار با شرکت مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی، سکتور خصوصی، نهادهای جهانی و استادان دانشگاه روز سه‌شنبه،در کابل آغاز شد. وزارت کار و امور اجتماعی که این کنفرانس را راه‌اندازی کرده، گفته است که هدف از برگزاری کنفرانس ملی کار پیکار با فقر و بی‌کاری و ایجاد شغل در سطح کشور است. برخی […]

نخستین کنفرانس ملی کار با شرکت مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی، سکتور خصوصی، نهادهای جهانی و استادان دانشگاه روز سه‌شنبه،در کابل آغاز شد.

وزارت کار و امور اجتماعی که این کنفرانس را راه‌اندازی کرده، گفته است که هدف از برگزاری کنفرانس ملی کار پیکار با فقر و بی‌کاری و ایجاد شغل در سطح کشور است.

برخی از سرپرست‌وزیران نیز برنامه‌های شان را برای ایجاد زمینه‌های کاری و فراهم‌سازی هماهنگی بیشتر میان اداره‌های حکومتی با نهادهای داخلی و خارجی در این کنفرانس بیان کردند.

عبدالمنان عمری سرپرست وزارت کار و امور اجتماعی گفته است که در حال حاضر بیش از یک میلیون نفر در چوکات اداره‌های امارت اسلامی مشغول کار هستند.

آقای عمری گفت: «با آن‌که محدودیت‌های مالی ظالمانه بر افغانستان وضع شده، اما امارت اسلامی افغانستان مبارزه در برابر پدیده بی‌کاری را از مسوولیت‌های مهم خود دانسته و می‌داند.»

رامین بهزاد نماینده سازمان جهانی کار در کابل در این کنفرانس گفت: «ما برای پیشرفت تشبث‌های کوچک و متوسط و پشتیبانی بیشتر از این بخش، با همکاری نهادهای مختلف سازمان ملل متحد، تلاش کرده‌ایم و در نتیجه‌ی این تلاش‌ها در دو سال گذشته توانستیم که برای یک میلیون نفر زمینه کاری فراهم بسازیم و در کنار این، به بیست هزار فرصت کاری در بخش‌های تشبث‌های کوچک و متوسط کمک‌های تخنیکی انجام دادیم.»

مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست‌الوزرا بار دیگر تاکید ورزیده که سیاست امارت اسلامی اقتصادمحور است و این پالیسی را با گسترش روابط با کشورهای همسایه، منطقه و جهان دنبال می‌کنند.

مولوی عبدالکبیر افزود: «با وجود محدودیت‌های اقتصادی و منجمد شدن دارایی‌های ارزی افغانستان، امارت اسلامی پس از فتح به شکل دوام‌دار تلاش کرده به بی‌کاری راه‌حل پیدا کند.»

نورالحق انور رییس عمومی اداره امور در این کنفرانس گفت: «حکومت‌ها بعضی وقت‌ها کارهایی که انجام می‌دهند، جنبه نمایشی دارد بر بنیاد واقعیت نیست و برای بازی دادن مردم است؛ اما امارت اسلامی گام‌هایی که تاحال برداشته، واقعی بوده است.»

در سوی دیگر سرپرست وزارت‌های خارجه، اقتصاد، تحصیلات عالی، زراعت آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، معادن و پترولیم، و همچنین اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری بر ادامه‌ی تلاش‌ها از بهر کاهش فقر و بی‌کاری و ایجاد زمینه‌های شغلی در کشور تاکید ورزیدند.

نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت در این کنفرانس تاکید کرده است که برنامه پنج ساله را برای ایجاد فرصت‌های کاری برای بیش از ۵۰۰هزار نفر در کشور روی دست دارند.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت درباره این برنامه گفت: «در صورت تطبیق برنامه‌های فوق‌الذکر، وزارت صنعت و تجارت در پنج سال آینده به همکاری سکتور خصوصی برای بیشتر از ۵۰۰هزار تن از هم‌وطنان زمینه اشتغال را فراهم خواهد کرد.»

هدایت‌الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم می‌گوید: «اکنون در سکتور معادن برای چهل هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم زمینه کار فراهم شده و تلاش‌های نهایی می‌کنیم تا زمینه سرمایه‌گذاری را برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم کنیم.»

کنفرانس ملی کار برای دو روز ادامه دارد و در این دو روز، اداره‌های امارتی، سکتور خصوصی، نهادهای بین‌المللی و استادان دانش‌گاه‌ها عوامل بی‌کاری را بررسی می‌کنند و راه‌کارهای عملی را برای کاهش فقر و ایجاد زمینه‌های کاری به کنکاش می‌گیرند.

 

آژانس خبری پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=62171

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.