• امروز : شنبه, ۱۱ میزان ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 3 October - 2026
کل 11810 امروز 17

اخبار ویژه

فراخوان کشوری ارسال شعر دومین سوگواره بین‌المللی شب شعر شمیم فاطمی پایان رقابت ورزشکاران افغانستان در بازی‌های آسیایی ناگویا با کسب سه مدال سفیر افغانستان در امارات با والی قندهار دیدار کرد تولید نمک در افغانستان از نیاز سالانه کشور بیشتر شد ۱۱ عضو گروه‌های مسلح در عملیات نیروهای امنیتی پاکستان کشته شدند دو کشته و ۹ زخمی در دو حادثه ترافیکی در بغلان اسحاق دار: طالبان باید در عمل ثابت کند از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده نمی‌شود وزیر مهاجرت بلجیم: ۶۰ پناه‌جوی افغانستان پس از پایان محکومیت اخراج خواهند شد سوسلوف: تشدید تنش با ناتو می‌تواند به نقطه بی‌بازگشت برسد خلیل‌زاد اسلام‌آباد را «کانتینرآباد» خواند اتحادیه اروپا خواستار خویشتن‌داری و گفت‌وگوی افغانستان و پاکستان شد قونسلگری افغانستان در مشهد درباره مراجعه بدون نوبت هشدار داد اتحادیه اروپا حملات هوایی پاکستان در افغانستان را محکوم کرد کمیساریای عالی پناهندگان: نزدیک به ۶ میلیون کودک پناهجو در سال ۲۰۲۵ از آموزش بازمانده‌اند ۱۱ میزان و یادآوری دوره حبیب‌الله خان در تاریخ معاصر افغانستان

♥23

فساد اخلاقی مقامات طالبان؛ مقامات طالبان با دختران زنا کرده و دختر فروشی می‌کنند

  • کد خبر : 77979
  • 14 اسد 1404 - 13:55
فساد اخلاقی مقامات طالبان؛ مقامات طالبان با دختران زنا کرده و دختر فروشی می‌کنند
منابع از میان گروه طالبان به رسانه‌ها گفته‌اند که مقام‌های بلندپایه‌ی این گروه کار فروش دختران را می‌کنند و همچنین دختران را برای سایر دوستان‌شان به خانه‌ی‌شان می‌آورند.

به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، براساس یک نوار تصویری که اخیراً در رسانه‌ها منتشر‌شده، مولوی ضیاءالحق کریمی، رئیس سابق گروه طالبان در دانشگاه بلخ، به جرم زنا با یک دختر دستگیر شده است.

منابع از میان گروه طالبان سه‌شنبه ۱۴ اسد، به رسانه‌ها تایید کردند که مقام‌های بلندپایه‌ی این گروه کار فروش دختران را می‌کنند و همچنین دختران را برای سایر دوستان‌شان به خانه‌ی‌شان می‌آورند.

در این نوار تصویری دیده می‌شود که مقام گروه طالبان در حال صحبت با افسران اطلاعاتی خود است و می‌گوید که دختران همیشه برای درخواست کمک به خانه‌ی‌شان می‌آیند.

مقام گروه طالبان می‌گوید: «یک دختر برای درخواست کمک به خانه‌ی ما آمده است، اما در حال حاضر هیچ کس دیگری در خانه نیست.»

طبق روایت این منابع، این رویداد مدتی پیش اتفاق افتاده بود، اما رئیس فقط از سمت خود به عنوان رئیس برکنار شده و هنوز به عنوان رئیس یک بخش در دانشگاه مشغول به کار است.

بیشتر بخوانید:

منابع می‌افزایند که در چنین مواردی، مقام‌ها اغلب دختران بازداشت‌شده را به عقد موقت خود در می‌آورند و داستان‌های مشابهی در مورد ازدواج‌های دوم و سوم گروه طالبان وجود دارد.

این در حالی‌ست که قبل از این بارها گزارش‌ها از فساد اخلاقی مقام‌های گروه طالبان منتشرشده که بعد از بازداشت دوباره رها شده و هیچ مجازاتی نمی‌شوند. در آخرین مورد از فساد اخلاقی این گروه، یک مقام طالبان در ننگرهار پس از انتشار تصاویر غیر اخلاقی برکنار شد ولی بلافاصله در منصب جدیدی مشغول به کار شد.

 

آژانس خبری صدای پامیر

لینک کوتاه : https://pamiragency.com/?p=77979

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.