به گزارش آژانس خبری صدای پامیر، روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که، وزیر آموزش و پرورش ایران این موضوع را با فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل در امور پناهندهگان، مطرح کرده است.
فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان که برای رایزنی با مقامهای کشور ایران به تهران سفر کرده است، با علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش دیدار و درباره مسائل آموزشی دانش آموزان افغان مقیم ایران، گفتگو کرد.
فیلیپو گراندی، به همراه خانم یوجی هان سو، رئیس دفتر منطقهای کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و خانم یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا نماینده این کمیساریا در ایران به منظور بررسی آخرین وضعیت پناهندگان افغانستانی گفتگو و تبادل نظر کردند.
کاظمی با توجه به مشکلات پیش روی دانش آموزان در کشور دوست و همسایه افغانستان، اذعان داشت: ما آمادگی داریم در راستای حمایت آموزشی، تمامی دانش آموزان افغانستانی را با استفاده از شبکه آموزش بومی و در چارچوب تفاهم نامه همکاری سه جانبه، آموزش داده و بر اساس اساسنامه مدارس مجازی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش، به آنان مدرک تحصیلی معتبر ارائه دهیم.
فیلیپو گراندی، با اشاره به خبر امکان آموزش مجازی به دانش آموزان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: مطلع شدم ایران پیشنهادی برای آموزشهای مجازی به دانش آموزان خارج از کشور ارائه داده است، ما از این تصمیم حمایت میکنیم و میدانیم این اقدام شما برای نسل جوان بسیار ارزشمند است.
فیلیپو گراندی، دلیل اصلی سفر خود را تشکر از ارائه خدمات آموزشی به پناهندگان از سوی ایران اعلام کرد و گفت: ایران خدمات ارزندهای به پناهندگان ارائه میدهد و بارها این موضوع را در مجامع مختلف جهانی بیان کردهام و بسیار تأکید داشتم که دراین زمینه از کشور شما الگو بگیرند.













