امروز : یکشنبه, ۱ جوزا , ۱۴۰۱ - 21 شوال 1443
- انتقاد سیگار از عدم دسترسی به مفاد توافقنامه آمریکا و طالبان
- ارسال هزاران «موشک تاو» از سوی آمریکا به مصر
- حکمتیار: طالبان به مسیر غلط بروند آنها را به مسیر درست سوق میدهیم
- الحلبوسی: تصمیم خود را برای جلوگیری از عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی گرفتهایم
- محب: امرالله صالح به اشرف غنی اطلاعات نادرست میداد
- طالبان: کرزی به زنان دیگران آزادی میخواهد نه به همسر خود
- نقش اشرف غنی در هویت سازی از آب برای افغانستان
- رایزنی بلینکن با خالد بن سلمان درباره ایران
- واکنش طالبان به نشست ترکیه: اجازه برهم زدن امنیت افغانستان را نمیدهیم
- ۲۰ شهید در اردوگاه جنین از ابتدای سال ۲۰۲۲
افشای طرح طالبان برای تقویم ۱۴۰۱ افغانستان
برخی منابع در افغانستان خبر میدهند که در طرح پیشنهادی وزارت خارجه طالبان به کمیسیون تقویم ۱۴۰۱، روز چهارم ثور به مناسبت مرگ ملا محمد عمر، بنیانگذار طالبان رخصتی پیشنهاد شده است.
همچنین گفته میشود در نشست کمیسیون تدوین مسوده تقویم ۱۴۰۱ تاکید شده است: «سالروز شهادت احمدشاه مسعود و عبدالعلی مزاری باید در تقویم حفظ شود تا از بیاعتمادی ملی و گسترش حساسیتهای اجتماعی و بحران امنیت در افغانستان جلوگیری شود.»
به دنبال آن وزارت خارجه طالبان در طرح پیشنهادی به نشست کابینه، از احمدشاه مسعود به عنوان قهرمان ملی نام برده و ۱۸ سنبله را رخصتی پیشنهاد کرده است، اما هیچ ذکری از نام عبدالعلی مزاری نشده است.
در طرح پیشنهادی تقویم وزارت خارجه طالبان همچنان ذکر شده که روز ۲۴ اسد سالروز تصرف کابل توسط طالبان رخصتی باشد.
منابع گفته اند اینکه در نشست کابینه طالبان چه تغییراتی در این طرح به وجود خواهد آمد تاکنون روشن نیست.
آژانس خبری صدای پامیر.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا دروغ باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.